Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΤΡΑ: Ρουμάνοι χάκερ έκλεβαν την Χαλυβουργική... μέσω Πανεπιστημίου


H

λεκτρονική κατάληψη στο πανεπιστήμιο Πατρών έκαναν Ρουμάνοι Χάκερς που ... εξαγόρασαν τα δικαιώματα ρύπων της εταιρείας Χαλυβουργικής στον Ασπρόπυργο, αξίας 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Η εταιρεία όμως των αδελφών Αγγελόπουλου [μεγαλομέτοχων στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού] πήραν γρήγορα πρέφα την ... χρηματιστηριακή κλοπή και προσέφυγαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η υπηρεσία του Μάνου Σφακιανάκη σε χρόνο ρεκόρ αποκάλυψε πως οι ηλεκτρονικοί κακοποιοί είχαν κάνει αντίστοιχες κομπίνες στην Αγγλία, τη Γερμανία και την Αυστρία, με κέρδος περίπου 24 εκατομμύρια ευρώ. Τις μετοχές της Χαλυβουργικής πάντως τις έβγαλαν στο σφυρί στο χρηματιστήριο του Λονδίνου, αλλά δεν πρόλαβαν να πάρουν τα 4 εκατομμύρια ευρώ.


Η χάρη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πάντως έφτασε μέχρι τις ΗΠΑ καθώς ο Μάνος Σφακιανάκης βγήκε στο οικονομικό δελτίο ειδήσεων του διεθνούς ειδησεογραφικού δελτίου.


 http://stakarfia.blogspot.com/2011/01/blog-post_443.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...