Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011

Facebook και Twitter διαθέσιμα πλέον στο Xbox LIVE Ελλάδος
Μόλις, λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του Xbox LIVE στην Ελλάδα το Facebook και το Twitter είναι ήδη διαθέσιμα από σήμερα, Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, στη online πλατφόρμα gaming της Microsoft. Την ίδια ώρα, η ενότητα «My Community» προστέθηκε στον πίνακα περιεχομένων (dashboard) του Xbox LIVE. Αυτό είναι μέρος της συνεχούς δέσμευσής της εταιρείας ώστε να προσφέρει ποιοτικά παιχνίδια και ψυχαγωγία στο καθιστικό σας.

Το Facebook και το Twitter εμπλουτίζουν την εμπειρία που προσφέρει η υπηρεσία του Xbox LIVE. Έχουν περάσει λιγότεροι από τρεις μήνες από την κυκλοφορία του Xbox LIVE σε έξι χώρες στην Ευρώπη, ανεβάζοντας τον αριθμό των χωρών που διαθέτουν Xbox LIVE σε 35 παγκοσμίως.

Σε αυτό το μικρό διάστημα, τα μέλη από τις νέες χώρες που προστέθηκαν, έχουν περάσει περισσότερες από 3,5 εκ. ώρες χρησιμοποιώντας την υπηρεσία του LIVE, κάτι που αποτελεί μια αύξηση χωρίς προηγούμενο.

Το Xbox LIVE αριθμεί περισσότερα από 30 εκ. μέλη σε όλο τον κόσμο, καθένα από τα οποία περνά κατά μέσο όρο 40 ώρες το μήνα στην υπηρεσία, που σημαίνει ότι στο σύνολό τους τα μέλη συνδέονται συνολικά για περισσότερο από 1 δις ώρες το μήνα παγκοσμίως.

Facebook
Το Facebook και το Xbox LIVE ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σας συνδέσουν με τους φίλους σας ενώ ασχολείστε με το μεγαλύτερο δίκτυο ψυχαγωγίας και παιχνιδιών στην τηλεόραση. Μοιραστείτε την «κατάστασή» σας (status update) και τις φωτογραφίες σας, σε πραγματικό χρόνο με τους φίλους σας, επισκεφθείτε τα photo galleries στη μεγάλη οθόνη ή μοιραστείτε τις αγαπημένες σας στιγμές παιχνιδιού στο Facebook απευθείας από την τηλεόρασή σας.

Καμαρώστε σε ένα ολοκαίνουργιο περιβάλλον, κοινοποιώντας νεότερα από τα επιτεύγματα και τις επιτυχίες σας στα παιχνίδια που θα διατίθενται στο Xbox 360. Και όλα αυτά από την άνεση του καθιστικού σας.

Twitter
Το Twitter, η υπηρεσία που σας βοηθά να επικοινωνείτε και να παραμένετε συνδεδεμένοι μέσω της ανταλλαγής γρήγορων, συχνών μηνυμάτων, έρχεται στο Xbox 360 και στο Xbox LIVE.

Χάρη στην εφαρμογή, μπορείτε πλέον να είστε πάντα συνδεδεμένοι με τους φίλους και την οικογένειά σας διαβάζοντας και αναρτώντας «Tweets» από την άνεση που σας προσφέρει το ίδιο σας το καθιστικό, μέσω του Xbox 360 και του Xbox LIVE.

Αν θελήσετε να ενημερώσετε τους φίλους σας ότι ξεκινάτε ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να διαβάσετε, να απαντήσετε και να αναρτήσετε online updates χωρίς να χρειαστεί να κουνηθείτε από το σημείο του καναπέ σας, απευθείας από την κονσόλα σας.

Τα Facebook, το Twitter, οι συνομιλίες βίντεο και το Xbox LIVE Party απαιτούν συνδρομή Xbox LIVE Gold.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου 
http://pcnea.blogspot.com/2011/01/facebook-twitter-xbox-live.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...