Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2011

Super WiFi: ένα ακόμη σχέδιο της… ‘αυτοκράτειρας’ Google!Σε ανακοίνωση του Google Public Policy Blog χθες η Google έγραψε πως είναι ένα βήμα πιο κοντά στη δημιουργία του ‘super WiFi’. Φαίνεται πως ο Αμερικανικός Οργανισμός Πιστοποίησης, ο γνωστός FCC έχει επιλέξει 9 administrators, στους οποίους είναι και η Google, να ηγηθούν μια συγεκριμένης βάσης δεδομένων (white spaces database), και να ορίσουν και κανόνες που θα μπορούσαν να ακολουθηθούν.


Τα White Spaces είναι ραδιοκύματα Δημόσιας Χρήσης που μένουν αχρησιμοποίητα από κάθε τύπου ασύρματη επικοινωνία και κάποια στιγμή θα χρησιμοποιηθούν για να φέρουν super WiFi στον κόσμο.
Για την ώρα ο FCC θα εργαστεί με 9 administrators για να βεβαιωθεί πως τα white spaces ραδιοκύμματα είναι πραγματικά αχρησιμοποίητα πριν γίνει η χρήση τους για οτιδήποτε άλλο. Μόλις αυτό γίνει, κάθε εταιρία θα μπορεί να αρχίσει να στήνει νέα γενιάς super WiFi technology….

http://www.gadgetfreak.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...