Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2011

Θεσσαλονίκη: Κινητοποίηση για τις αυξήσεις στα εισιτήριαΕκδήλωση διαμαρτυρίας για τις αυξήσεις των εισιτηρίων του ΟΑΣΘ διοργάνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου η Κίνηση «Επιβάτες Θεσσαλονίκης».

Μέλη και φίλοι της Κίνησης συγκεντρώθηκαν στο Άγαλμα Βενιζέλου και ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, η οποία κατέληξε στην Πλατεία Ελευθερίας. Εκεί, επιβιβάστηκαν δωρεάν σε εννέα αστικά λεωφορεία που σταθμεύουν στην περιοχή και κάλεσαν τους επιβάτες να μην πληρώσουν εισιτήριο.


Το ίδιο συνέβη και στη στάση «Κολόμβου», επί της οδού Εγνατίας, όπου μέλη της Κίνησης έκαναν «κατάληψη» στα διερχόμενα αστικά λεωφορεία, ζητώντας από τους επιβάτες να αντιδράσουν στις αυξήσεις του ΟΑΣΘ.

«Η ανταπόκριση των επιβατών στο κάλεσμά μας ήταν θετική, καθώς οι περισσότεροι πολίτες δεν πλήρωσαν εισιτήριο», ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος του Συντονιστικού «Επιβάτες Θεσσαλονίκης» Γιώργος Θεοδωρόπουλος και πρόσθεσε ότι τη Δευτέρα, στις 11 το πρωί, στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, θα γίνει συνέλευση των μελών της Κίνησης, προκειμένου να αποφασιστεί η περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

skai.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...