Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015

Τινάζει την μπάνκα στον αέρα η Ryanair: Ανακοίνωσε πτήσεις για Αμερική από 19 ευρώ!

Αν και δύσκολο να ανακοινωθεί αναχώρηση απο Κύπρο η είδηση απο μόνη της προκαλεί πανικό καθώς όταν γίνει αυτό που ανακοίνωσαν πράξη θα επιφέρει μεγάλο πλήγμα στις ανταγωνιστικές εταιρίες. Εμείς να ελπίσουμε να υπάρχει αναχώρηση έστω και απο Ελλάδα!

Ο Michael O'Leary φαίνεται πως έχει βαλθεί να τρελάνει την ταξιδιωτική πιάτσα καθώς όπως ανακοίνωσε η Ryanair θα ξεκινήσει πτήσεις για Αμερική με εισιτήρια που θα ξεκινούν από 14.09 λίρες Αγγλίας (γύρω στα 19 ευρώ)! Oι πτήσεις θα αναχωρούν από διάφορες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, με ολοκαίνουρια αεροσκάφη της εταιρείας. Ωστόσο, οι φίλοι του ταξιδιού θα πρέπει να περιμένουν λίγο καθώς τα ταξίδια αυτά θα εγκαινιαστούν στο νέο πενταετές πλάνο της εταιρίας
Oι προορισμοί θα περιλαμβάνουν τη Νέα Υόρκη, Βοστόνη, Σικάγο και το Μαϊάμι, από το Λονδίνο Stansted, το Δουβλίνο και το Βερολίνο, χωρίς να αποκλείονται και άλλα αεροδρόμια σύμφωνα με την ανακοίνωση.
«Οι ευρωπαίοι καταναλωτές επιθυμούν χαμηλότερο κόστος ταξιδιού προς τις ΗΠΑ και το ίδιο για τους Αμερικανούς που έρχονται στην Ευρώπη", ανέφερε η δήλωση. "Εμείς το βλέπουμε ως μια λογική εξέλιξη στην ευρωπαϊκή αγορά."
Μια μεγάλη πρόκληση για την έναρξη των δρομολογίων είναι και η αγορά εκ μέρους της εταιρείας αεροσκαφών μεγάλων αποστάσεων, αφού η Ryanair μέχρι σήμερα πετά  μόνο με Boeing 737-800, τα οποία έχουν μικρότερη εμβέλεια σε σχέση με τα σκάφη που χρησιμοποιούνται συχνά για να πετάξει υπερατλαντικά δρομολόγια, όπως το 767.
Τα τελευταία χρόνια, αρκετές αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους έχουν προσπαθήσει να ξεκινήσουν  φθηνά υπερατλαντικά ταξίδια, αλλά έχουν συναντήσει πολλά εμπόδια στη πορεία
"Έχουμε δει τι έχουν κάνει οι άλλοι, έχουμε ακούσει και παρατήρησε τι πάει λάθος για τους τελευταίους 12 μήνες και τώρα έχουμε μια καλύτερη εικόνα για το πώς θα θέλαμε να είναι και στην αγορά πριν ξεκινήσει," ανάφερε ο  Kenny Jacobs, επικεφαλής μάρκετινγκ της Ryanair,  στους Financial Times.


http://www.tothemaonline.com/kosmos/2015/03/18/%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%BA%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CE%B7-ryanair-%CF%80%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CF%8C-19-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E!/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...