Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015

Αγγελική Νικολούλη: Είχα καταλάβει από τη δεύτερη εκπομπή ότι ο Βαγγέλης δεν ζει

Για την τραγική εξέλιξη της υπόθεσης εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη μιλά η Αγγελική Νικολούλη στο .
Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο τούνελ» σημειώνει με νόημα: «Τραγική βεβαίως η εξέλιξη αυτή για τον Βαγγέλη…

και την οικογένειά του. Οι έρευνες είναι ωστόσο ακόμη ανοιχτές. Περιμένουμε με πολύ ενδιαφέρον και αγωνία το πόρισμα του ιατροδικαστή, για να δούμε την αιτία που προκάλεσε το θάνατο του Βαγγέλη. Θα πρέπει στην πορεία να γίνει έρευνα, αν υπάρχουν ευθύνες να αποδοθούν».
Και συνέχισε: «Από την πρώτη στιγμή έψαξα όλες τις εκδοχές. Είχα καταλάβει από τη δεύτερη εκπομπή ότι υπήρχε κακή εξέλιξη στην υπόθεση με τον Βαγγέλη. Είχα επιμείνει να δοθεί έμφαση στην έρευνα γύρω και εντός της σχολής. Πραγματικά, δεν ξέρω τι άλλο να πω. Είναι μία τραγωδία. Σας θυμίζω ότι υπήρχε η μαρτυρία μίας γυναίκας ότι σε εκείνο το κομμάτι της περιοχής που βρήκαν τελικά τον Βαγγέλη είχαν δει ένα παιδί που του έμοιαζε, επικεντρώθηκαν οι έρευνες, αλλά τελικά δεν βρέθηκε τίποτα».
Η δημοσιογράφος θα πει ότι από την αρχή της έρευνας που έκανε για την υπόθεση, είχε καταλήξει σε βασικά συμπεράσματα για το χαρακτήρα του νεαρού φοιτητή: «Η έρευνα έδειχνε ότι ήταν ένα παιδί φορτισμένο, βγήκε από την τραπεζαρία, κάτι έγινε, έφυγε όπως έφυγε με τη ζακέτα. Έβλεπα το εξής, ότι το παιδί επιβιβάστηκε στο λεωφορείο, αφού ο οδηγός έλεγε αυτό. Πηγαίνω εκεί στα Γιάννενα και κάνω αναπαράσταση. Μετά την αναπαράσταση φάνηκε ότι ο οδηγός μπέρδεψε το συγκάτοικο του Βαγγέλη με τον Βαγγέλη. Μετά το στοιχείο της εικόνας από την κάμερα. Ήταν ένα παιδί που έμοιαζε με τον Βαγγέλη, που περνά από την κάμερα, καταγράφεται και μετά δεν εμφανίζεται ξανά. Τον έδειχνε μέχρι ενός σημείου. Άρα, έπρεπε να γίνει περισσότερο εξονυχιστικός έλεγχος στην περιοχή».
«Τώρα, όσον αφορά στις εκδοχές, ήταν ξεκάθαρα δύο. Ο Βαγγέλης, ή φορτισμένος οδηγήθηκε στην αυτοκαταστροφή ή πάνω σε ένα άγριο παιχνίδι με τους συμφοιτητές του έγινε κάτι και στη συνέχεια τον εξαφάνισαν. Περιμένω, περιμένω όπως όλοι τον ιατροδικαστή, αν υπάρχουν ευθύνες θα επιληφθεί η Δικαιοσύνη» θα πει η κυρία Νικολούλη, σημειώνοντας με νόημα πως όλοι γνώριζαν τι συνέβαινε στη Σχολή αφού, όπως αποκαλύφθηκε, ο πρώην διευθυντής της Σχολής, είχε ζητήσει με σχετική του επιστολή βοήθεια.

http://www.trelokouneli.gr/aggeliki-nikoloulh-eicha-katalabei-apo-th-deuterh-ekpompi-oti-o-baggelhs-den-zei/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...