Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015

Μπλοκάρουν τη «10η Εντολή» συγγενείς θύματος


Το φρικτό έγκλημα έγινε στο Βούρβουλο της Σαντορίνης
Αθήνα
Ασφαλιστικά μέτρα κατά του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και του σκηνοθέτη Πάνου Κοκκινόπουλου κατέθεσε η οικογένεια της δασκάλας που είχε αποκεφαλιστεί από τον σύζυγό της στη Σαντορίνη το καλοκαίρι του 2008, για την προγραμματισμένη προβολή της συγκεκριμενής ιστορίας στην τηλεοπτική σειρά «10η Εντολή».

Ο 31χρονος δράστης σκότωσε με μαχαίρι την 25χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια την αποκεφάλισε, ενώ περιφερόταν στο χωριό με το κεφάλι και το μαχαίρι στα χέρια.

Αστυνομικοί προσπάθησαν να τον σταματήσουν, αλλά ο δράστης εκτός ελέγχου τραυμάτισε τρία άτομα προτού συλληφθεί και ο ίδιος τραυματισμένος.

Ο 31χρονος καταδικάστηκε σε ισόβια από το δευτεροβάθμιο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αιγαίου, για την ανθρωποκτονία και σε 25 χρόνια κάθειρξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς κατά την καταδίωξή του από αστυνομικούς μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, με το αυτοκίνητο του, και τραυμάτισε δύο γιατρούς που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτες.

Οι γονείς, ο αδελφός και η θεία του θύματος, πληροφορήθηκαν ότι πρόκειται να προβληθεί η συγκεκριμένη ιστορία και υπέβαλαν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, ζητώντας το κατέβασμα της ιστοσελίδας και την απαγόρευση της προβολής.
Newsroom ΔΟΛ
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231391210

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...