Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Ben & Jerry : Έρχεται παγωτό που θα την ακους με γεύση..

Η «πατέντα» έχει τεθεί ήδη σε εφαρμογή στην Καλιφόρνια, άλλο όμως να την λανσάρει μια παγκόσμια φίρμα και άλλο να βρίσκεται σε πειραματικό…

στάδιο από μια «ανώνυμη» εταιρία. Η παγκοσμίου φήμης παγωτοβιομηχανία Ben & Jerry βρίσκεται – όπως όλα δείχνουν – στην τελική ευθεία για ένα «πάντρεμα» που σε αρκετά μέρη του κόσμου (βλέπε Ολλανδία…) θα μπορούσε να εξελιχθεί σε εμπορικό «best seller».
Ένα παγωτό με γεύση αλλά και εκχύλισμα μαριχουάνας. Μιλώντας στην Huffington Post οι ιδρυτές της εταιρίας κλήθηκαν να σχολιάσουν τη φήμη που είχε ήδη διαρρεύσει και ουσιαστικά επιβεβαίωσαν ότι η εκτέλεση της ιδέας βρίσκεται στα σκαριά, στις περιοχές που η ουσία είναι νόμιμη.
«Ακούγεται λογικό. Είναι ένας τρόπος για να συνδυάσει κανείς τις απολαύσεις του», δήλωσε ο Μπεν Κοέν. «Ο Μπεν και εγώ έχουμε μια κάποια εμπειρία με ουσίες, και νομίζω πως η νομιμοποίηση της μαριχουάνας θα ήταν μια θαυμάσια εξέλιξη», είπε από την πλευρά του ο Τζέρι Γκρίνφιλντ και πρόσθεσε. «Δεν είναι αποκλειστικά δική μας απόφαση. Αν ήταν θα το κάναμε αμέσως, αλλά ευτυχώς έχουμε πιο συνετούς συνεργάτες στην εταιρεία που αντιλαμβάνονται καλύτερα τις ανάγκες της αγοράς και τις δυνατότητες ενός καινούριου προϊόντος».
Όπως σημειώνει η εφημερίδα, όλο και πιο πολλές μεγάλες εταιρείες διαπιστώνουν τον τελευταίο καιρό ότι οι επενδύσεις που σχετίζονται με την νομιμοποίηση της μαριχουάνας έχουν μεγάλα περιθώρια κερδών.
Στην Καλιφόρνια επιτρέπεται η κατοχή και χρήση μικρών ποσοτήτων, αλλά όχι και το εμπόριο ή η κατοχή μεγάλης ποσότητας. Η εταιρία που κυκλοφόρησε στη συγκεκριμένη πολιτεία το πρώτο παγωτό με γεύση μαριχουάνα λέγεται Crème De Canna. Το παγωτό απευθύνεται μόνο σε ενηλίκους, βγαίνει σε τρεις γεύσεις και κοστίζει 15 δολάρια.

http://www.trelokouneli.gr/erchete-pagoto-pou-tha-tin-akous-me-gefsi-marichouana/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...