Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

«Έσβησε» η βροχή στοιχεία που θα μπορούσαν να λύσουν το γρίφο για το θάνατο του Βαγγέλη;


Με ενδιαφέρον και αγωνία αναμένει το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης και την ανάλυση των στοιχείων που κατάφεραν να συγκεντρώσουν οι αστυνομικοί, η οικογένεια του νεαρού φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Οι δυσκολίες…

ωστόσο για τους αστυνομικούς, όπως προκύπτει από ασφαλείς πληροφορίες, ήταν πολλές, καθώς φέρεται να ειπώθηκε από αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. ότι «το σημείο που βρέθηκε το πτώμα μας δυσκολεύει ως προς την έρευνα λόγω της μορφολογίας του, αλλά και επειδή τις τελευταίες ημέρες έβρεχε καταρρακτωδώς, με αποτέλεσμα την πιθανή αλλοίωση στοιχείων που θα μπορούσαν να δώσουν απαντήσεις».
Μέχρι τη στιγμή πάντως που θα ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση, δεν θα γίνει καμία ανακοίνωση από την αστυνομία.
Την ίδια ώρα, η οικογένεια του φοιτητή δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει το τραγικό τέλος του παιδιού τους. Ο θείος του, κ. Γιώργος Βιδιαδάκης, ήταν εκείνος που επωμίστηκε τον πιο δύσκολο ρόλο σε αυτή τη φρικτή στιγμή του εντοπισμού του πτώματος του Βαγγέλη καθώς ήταν εκείνος που έπρεπε να σπεύσει στο σημείο και να κάνει την αναγνώριση. 
«Είχαμε μία ελπίδα. Ήρθε το χειρότερο» είπε φανερά συγκινημένος και προσπαθώντας να βρει κουράγιο και δύναμη για να μπορέσει να σταθεί στο πλευρό της μάνας και του πατέρα του Βαγγέλη, που αυτή τη στιγμή προσπαθούν από κάπου να πιαστούν, να βρουν δύναμη για να δεχτούν τη φρικτή πραγματικότητα.
Οι ιδιωτικοί ερευνητές Γιώργος Τσούκαλης και Φώντας Βρόσγος που βρέθηκαν από το πρωί στο χώρο όπου βρέθηκε νεκρός ο νεαρός σπουδαστής, εξέφρασαν τη λύπη τους για τον τραγικό επίλογο που γράφτηκε.
Σημείωσαν ότι η οικογένεια έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Ιατροδικαστή Θεόδωρο Βουγιουκλάκη και αναμένει το πόρισμα στο οποίο θα καταλήξει.
Δραματικές στιγμές για την οικογένεια του Βαγγέλη
Η κυρία Μαρία μέχρι και την τελευταία στιγμή ήλπιζε ότι θα ξανασφίξει στα χέρια της το γιο της, ήταν παρούσα σε όλες τις προσπάθειες εντοπισμού του και από την αστυνομία και από την ομάδα του Γιώργου Τσούκαλη, αλλά και από τους εθελοντές που χτένιζαν όλες αυτές τις ημέρες την περιοχή περιμετρικά της Σχολής, ενώ είχαν σαρώσει, μέρες νωρίτερα, περιοχές της Αθήνας και του Πειραιά για τον εντοπισμό τυχόν στοιχείων που θα βοηθούσαν στην εξιχνίαση της μυστηριώδους εξαφάνισης του νεαρού φοιτητή.
Είναι καταρρακωμένη. Δε μπορεί να βρει πια δύναμη ούτε να μιλήσει. Ένα γιατί… αυτό μόνο ξεστομίζει και ξεσπά σε λυγμούς… Είναι η γυναίκα που έδωσε ζωή σε αυτό το παλικάρι που όλοι αγαπούσαν και καμάρωναν. Ένα υπόδειγμα παιδιού, ήσυχος, σοβαρός, μετρημένος σε όλα του όπως έχει πει ο θείος του Γιώργος Βιδιαδάκης για τον αγαπημένο του ανιψιό. Ένα παιδί που ως φαίνεται έκρυβε ένα φρικτό εφιάλτη που βίωνε και που ακόμη και αν προσπάθησε να δώσει τέλος στο καθημερινό μαρτύριό του δεν τα κατάφερε.
Κανείς όμως μέχρι στιγμής δε μπορεί να κατανοήσει τι έχει γίνει. Είναι αυτοκτονία; Είναι ένα καλοστημένο έγκλημα; Ποιος είναι αυτός που κρύβεται τελικά πίσω από την υπόθεση; Τις απαντήσεις αυτές θέλει να πάρει η οικογένεια για τη δικαίωση της μνήμης του παιδιού της που σήμερα θρηνεί.

Τις επόμενες ώρες το παζλ θα αρχίζει να συμπληρώνεται με τα κομμάτια και όπως όλα δείχνουν θα δοθούν επιτέλους απαντήσεις μετά τη νεκροψία και τη νεκροτομή. Και μετά… Η σωρός του Βαγγέλη θα ταξιδέψει πίσω στο σπίτι του, στο πατρικό του, στο χωριό του στην Κρήτη. Το νησί όλο έχει βυθιστεί σε πένθος βαρύ όπως και τα εκατομμύρια ανθρώπων που στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οικογένεια του Βαγγέλη.
Όλη η Ελλάδα θρηνεί. Για τον άδικο χαμό ενός παιδιού… Τώρα όμως όλοι περιμένουν απαντήσεις…. Η κηδεία του άτυχου νεαρού θα γίνει στη γενέτειρά του. Εκεί θα τον συνοδέψουν στον τελευταίο τόπο κατοικίας του η οικογένειά του, οι συγγενείς και οι φίλοι του… Το τελευταίο αντίο στο παιδί που χάθηκε τόσο άδικα από τη ζωή… 

http://www.trelokouneli.gr/esbhse-h-brochi-stoicheia-pou-tha-mporousan-na-lusoun-to-grifo-gia-to-thanato-tou-baggelh/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...