Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015

Το Σωματείο ΡΕΤΟ ΕΛΛΑΣ – ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ είναι μια Μ.Κ.Ο (Μη Κρατική Οργάνωση) με κοινωφελή, κοινωνικό και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα

Αλληλέγγυα Υγεία , Ανακύκλωση - Επαναχρησιμοποίηση, Ενδυμάτων, Φαρμάκων, Ηλεκτρικών & Ηλεκτρονικών Συσκευών, Επίπλων
"Το Σωματείο ΡΕΤΟ ΕΛΛΑΣ – ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ είναι μια Μ.Κ.Ο (Μη Κρατική Οργάνωση) με κοινωφελή, κοινωνικό και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, και σκοπό «την ψυχική, πολιτιστική και πνευματική βοήθεια στους ανθρώπους που ζουν στο περιθώριο και ιδιαίτερα τους τοξικομανείς» με έδρα στο Δήμο Κορωπίου και νομίμως αναγνωρισμένο με αριθμό Μητρώου στα βιβλία Δημοσίευσης του πρωτοδικείου Αθηνών 24606/3-6-2003 και με Α.Φ.Μ. 999590063
Ομάδα ΡΕΤΟ, πρώην ναρκομανών.
Παίρνουν οτιδήποτε, είτε λειτουργεί, είτε όχι, και απασχολούν άτομα για επισκευές ή κατασκευές. Έχουν ένα ή δύο μαγαζιά με μεταχειρισμένα αντικείμενα/έπιπλα κτλ. Παραλαμβάνουν από το σπίτι, μεγάλα και μικρά αντικείμενα (έπιπλα, ηλεκτρικές/ηλεκτρονικές συσκευές, ρούχα, παιχνίδια κ.ά). 210 66 25 096."

Δέχονται μη ληγμένα φάρμακα και μεταχειρισμένα ρούχα. Δέχονται και πωλούν μεταχειρισμένες ηλεκτρικές, ηλεκτρονικές συσκευές και έπιπλα.

http://www.enallaktikos.gr/kg15el_syllogos-reto_a704.html


Λίγα λόγια για την οργάνωση:
Το Σωματείο ΡΕΤΟ ΕΛΛΑΣ – ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ είναι μία Μ.Κ.Ο.(Μη Κρατική Οργάνωση) με κοινωφελικό, κοινωνικό και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, και σκοπό « την ψυχική, πολιτιστική, υλική και πνευματική βοήθεια στους ανθρώπους που ζουν στο περιθώριο και ιδιαίτερα στους τοξικομανείς », με έδρα στο Δήμο Κορωπίου και νομίμως αναγνωρισμένο με αριθμ. Μητρώου στα βιβλία Δημοσίευσης του Πρωτοδικeίου Αθηνών 24606/3-6-2003, και με Α.Φ.Μ. 999590063.
Το Σωματείο ΡΕΤΟ αποτελείτε από 120 Έλληνες εθελοντές , οι οποίοι στεγάζονται σε στέγες που το σωματείο μας διαθέτει στην Αθήνα, επίσης στο Ηράκλειο της Κρήτης και στην Θεσσαλονίκη, και προσφέρουν την εθελοντική τους βοήθεια 24 ώρες το 24ώρο στις δραστηριότητες που το σωματείο αναπτύξει στην κοινωνία.
Δραστηριότητες του Σωματείου ΡΕΤΟ ΕΛΛΑΣ

Α) Ενημέρωση και καθοδήγηση στα εξαρτημένα άτομα που επιθυμούν να εισαχθούν στα προγράμματα απεξάρτησης που το σωματείο ΡΕΤΟ έχει στην Ισπανία και Ιταλία, τα οποία είναι εντελώς δωρεάν και με εθελοντική παραμονή. Όλους τους ανθρώπους που επιθυμούν να εισαχθούν εκεί μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία μας με έδρα στο Δήμο Κορωπίου, επί της Λεωφ. Αθηνών-Λαυρίου 21χλμ., ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικός στο 210 66 25 096.

Β) Διαθέτουμε ένα κινητό τροχόσπιτο ως σταθμό ενημέρωσης που πάει στα μέρη όπου συχνάζουν οι άνθρωποι με αυτά τα προβλήματα, και διαμέσου της προσωπικής επικοινωνίας έχουν την ευκαιρία, οι νέοι αυτοί, να θελήσουν να αναζητήσουν μία αλλαγή στη ζωή τους. Επίσης προσπαθούμε να έρθουμε κοντά τους προσφέροντας τους ένα καφέ, μπισκότα, ρούχα αν το χρειάζονται και πάνω από όλα ένα διάλογο ανοιχτό.

Γ) Η ενημέρωση και υποστήριξη της οικογένειας των ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα με ναρκωτικές ουσίες, αυτή είναι μία εξίσου σημαντική πλευρά του έργου του σωματείου μας, ώστε να βελτιωθεί και αποκατασταθεί η σχέση τους με το οικογενειακό περιβάλλον.
Δ) Προληπτικές ενημερώσεις σε σχολεία, γυμνάσια, λύκεια και σε Τ.Ε.Σ., Τ.Ε.Λ., Σοφρωνιστικά Καταστήματα και άλλα, για να ενημερώνουμε διαμέσου εκδηλώσεων με θέατρα, μουσική, τραγούδια και μαρτυρίες ατόμων που έχουν απεξαρτηθεί με σκοπό:

– ενημέρωση και υποστήριξη των εφήβων όσον αφορά το θέμα των ναρκωτικών και των επιπτώσεων της πιθανής εξάρτησης.
– πρόληψη από επικίνδυνες συμπεριφορές.
– πρόσκληση για καθαρή ζωή και οικογενειακή ένωση.

Είμαστε στη διάθεση όλων των ιδρυμάτων που επιθυμούν την συνεργασία μας.

Χρηματοδότηση του σωματείου ΡΕΤΟ ΕΛΛΑΣ

Α) Η κάθε δωρεά από κάθε φυσικού ή νομικού προσώπου της Ελλάδας ή του Εξωτερικού, που θέλει να υποστηρίξει το σκοπό του Σωματείου.

Β) Εισφορά αγαθών από εταιρείες, οργανισμούς, σούπερ μάρκετ, κ.λ.π. που θέλουν να συνεργαστούν για την συντήρηση των εθελοντών και των δραστηριοτήτων του σωματείου μας.

Γ) Περισυλλογή και επισκευή αντικειμένων, έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, ρούχα, υλικά οικοδομών, κ.λ.π.. Πριν λοιπόν αποφασίσετε να τα πετάξετε στα σκουπίδια, τηλεφωνήστε μας και ίσως αυτό που για σας είναι περιττό και άχρηστο, να γίνει πολύτιμο και σημαντικό, όσο μικρό κι αν είναι, για την ζωή κάποιων ανθρώπων.

Δ) Πώληση μεταχειρισμένων αντικειμένων, στα τρεία καταστήματα που το σωματείο μας διαθέτει στο Κορωπί (Λεωφ. Αθηνών Λαυρίου 21χλμ), στο Καματερό (Γρ. Λαμπράκη 24) και στην Καλλιθέα (Σοφoκλέους 256) . Εκεί εκθέτουμε διάφορα μεταχειρισμένα αντικείμενα τα οποία προσφέρουμε σε χαμηλές τιμές σε όλους τους ανθρώπους που το επιθυμούν.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες στο τηλέφωνο 22990.48488.
Σας ευχαριστούμε για το χρόνο και την συμπαράσταση σας.

Με τα τιμή
ΡΕΤΟ ΕΛΛΑΣ – ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ
FELIPE GOMEZ BALSEIRO

http://www.plision.gr/2010/05/%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%88%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...