Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

GP Αυστραλίας 2015: Ποδαρικό με Hamilton!



Με το δεξί ξεκίνησε τη σεζόν ο Lewis Hamilton, καταφέρνοντας να πάρει την πρώτη νίκη για φέτος. Ο Πρωταθλητής δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να παραμείνει από την αρχή μέχρι το τέλος στην πρώτη θέση, ενώ η Mercedes σημείωσε φυσικά το «1-2», δείχνοντας ότι αυτή τη στιγμή η ανταγωνιστικότητά της είναι απλά ασυναγώνιστη.
Μαζί τους στο βάθρο ο Sebastian Vettel, με τη Ferrari να είναι πολύ ανταγωνιστική και σε ρυθμό αγώνα, και ο Felipe Massa περιορίστηκε στην 4η θέση, δίχως να μπορεί να κάνει περισσότερα. Ακολούθησαν οι Felipe Nasr, Daniel Ricciardo, Nico Hulkenberg, Marcus Ericsson, Carlos Sainz και Sergio Perez.

Ο μοναδικός οδηγός που τερμάτισε και δε βαθμολογήθηκε ήταν ο Jenson Button, καθώς τον αγώνα ξεκίνησαν 15 μονοθέσια και τελικώς είδαν την καρώ σημαία μόλις οι 11 από αυτά. Πάμε να δούμε αναλυτικά πώς κύλισε ο πρώτος αγώνες για το 2015:
Οι καιρικές συνθήκες ήταν εξαιρετικές, με τις θερμοκρασίες να είναι στους 18°C στον αέρα και 38°C στην άσφαλτο, και οι 10 πρώτοι οδηγοί ήταν: Hamilton, Rosberg, Massa, Vettel, Raikkonen, Ricciardo, Sainz, Grosjean, Maldonado και Nasr, καθώς ο Bottas δεν πήρε μέρος στον αγώνα, εξαιτίας πόνων που είχε στην πλάτη του. Επιπλέον, οι Magnussen και Kvyat δεν κατάφεραν να είναι στο grid, με αποτέλεσμα ο αγώνας να ξεκινήσει με 15 αυτοκίνητα.

Όσο για τις βαθμολογίες, τα πράγματα στους οδηγούς είναι σύμφωνα με τα σημερινά αποτελέσματα, μιας και ήταν ο πρώτος αγώνας. Στους κατασκευαστές, η Mercedes πήρε κεφάλι 28 βαθμών από τη δεύτερη Ferrari, με τη Sauber να βρίσκεται στην τρίτη θέση, καθώς και τα δύο μονοθέσιά της τερμάτισαν σε πολύ αξιόλογες θέσεις σήμερα. Ακολουθεί η Williams, με 12 βαθμούς, μπροστά από τη Red Bull, που είδε 4 ομάδες να τερματίζουν μπροστά από αυτή σήμερα.
Επόμενο Grand Prix στη Μαλαισία, στις 27-29 Μαρτίου. Ακολουθούν τ’ αποτελέσματα και οι βαθμολογίες οδηγών και κατασκευαστών.

http://www.autoblog.gr/2015/03/15/australian-gp-2015-hamilton-wins/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...