Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015

Μπακογιάννη: Αν συνεχίσουμε έτσι θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ

«Δε μπορούμε να έχουμε λάθη και αδυναμίες και εμείς να κάνουμε τα στραβά μάτια. Πώς θα εμφανιστούμε στο λαό χωρίς να έχουμε κάνει αυτοκριτική; Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά», τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη λίγες ώρες μετά…

τη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος όπου ζήτησε έκτακτο συνέδριο ενώ τόνισε προς τον Α. Σαμαρά ότι οι αρχηγοί της ΝΔ μετά την ήττα παραιτούνταν.
«Οι αρχηγοί παραιτούνταν γιατί στην προσπάθεια δικαίωσης του δικού τους έργου υπονόμευαν την επόμενη μέρα. Αυτό είναι η πραγματικότητα. Εγώ δεν έχω κανένα προσωπικό πάθος. Αυτό είναι θέμα του κ. Σαμαρά» ανέφερε. Μάλιστα τόνισε ότι «αν συνεχίσουμε να πορευόμαστε όπως και πριν θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ».
Η κ. Μπακογιάννη μιλώντας στον ΑΝΤ1 επεσήμανε ότι ήταν εξαιρετικά λίγες οι φωνές των βουλευτών της ΝΔ που εκτίμησαν ότι η κυβέρνηση θα πέσει μέχρι το Πάσχα ενώ υπογράμμισε: «Έχουν τους ίδιους προβληματισμούς. Δεν ήθελαν να στεναχωρέσουν το Σαμαρά για αυτό δεν είπαν ανοιχτά για έκτακτο συνέδριο».
Είπε ότι ξη ΝΔ έχει κάνει λάθη, «αλλιώς δεν θα βρισκόμασταν σε αυτή τη θέση» και πρόσθεσε: «Οι βουλευτές είχαν να μιλήσουν τρία χρόνια. Τρία δύσκολα χρόνια».

 http://www.trelokouneli.gr/mpakogiannh-an-sunechisoume-etsi-tha-ginoume-pasok/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...