Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Έκκληση Νικολούλη: ''Ψάξτε εκεί''! Όλες οι τελευταίες εξελίξεις και οι νέες μαρτυρίες για την υπόθεση Γιακουμάκη!

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 20χρονο φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλη Γιακουμάκη που αγνοείται από τις 6 Φεβρουαρίου. Η υπόθεση έχει βυθίσει στη θλίψη την οικογένεια του νεαρού φοιτητή κι έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, που παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον την εξέλιξΣήμερα στις 11 εκατοντάδες πολίτες αναμένεται να συγκεντρωθούν στον Ηλεκτρικό Σταθμό Πειραιά με σκοπό να ξεχυθούν όλοι στους δρόμους της πόλης για να αναζητήσουν τον Βαγγέλη. Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ, Γιώργος Τσούκαλης, που έχει αναλάβει την υπόθεση, θα χωρίσει σε γκρουπ τους παρευρισκόμενους και θα τους καθοδηγήσει.
Το κάλεσμα έγινε μέσω Facebook μέσω της σελίδας «ΒΟΗΘΑΜΕ όλοι να βρεθεί ο Βαγγέλης Γιακουμάκης» την οποία διαχειρίζεται η αδερφή του Βαγγέλη, Ελένη.
Νέες μαρτυρίες στο "Φως στο Τούνελ"
Στις προσπάθειες εντοπισμού έχει συμβάλλει σημαντικά και η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη, η οποία έχει αφιερώσει δύο εκπομπές της στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου, η έρευνα της εκπομπής εστίασε στη Γαλακτοκομική Σχολή και στην κοντινή παραλίμνια περιοχή, δείχνοντας ότι ο 20χρονος αγνοούμενος απ’ το Ρέθυμνο δεν έφτασε στην πόλη των Ιωαννίνων όπως αρχικά είχε λεχθεί. Βγήκε οργισμένος από τη Σχολή, κινήθηκε εκεί γύρω και επέστρεψε.
Το γεγονός επιβεβαίωσε μάρτυρας απ’ τη Γαλακτοκομική Σχολή που μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη. Γύρω στις τρεις παρά τέταρτο είδε τον Βαγγέλη στο χώρο της Εστίας και του μίλησε. Η μαρτυρία της για την ώρα διασταυρώθηκε και για τους χώρους όπου είχε κινηθεί πριν τον δει.
Ο φοιτητής παρά το γεγονός ότι εκείνη την ώρα είχε επιστρέψει στην Εστία, δεν επέστρεψε στο δωμάτιο του όπως ισχυρίζεται ο συγκάτοικος του. Βρέθηκε πάλι με τη παρέα των «σκληρών» συμπατριωτών του;
«Άκουσα δυνατές φωνές στις τουαλέτες…»
Σημαντική είναι η μαρτυρία ενός άλλου φοιτητή. Όπως είπε γύρω στις δύο παρά τέταρτο που ο Βαγγέλης βγήκε απ’ το δωμάτιο του για να πάει στις εξωτερικές τουαλέτες, άκουσε δυνατές φωνές και στη συνέχεια την πόρτα του δωματίου ν’ ανοίγει και να κλείνει με δύναμη.
Στην τραπεζαρία της Σχολής όπου βρέθηκε η δημοσιογράφος, άτομο απ’ την παρέα των Κρητικών ισχυρίστηκε ότι τον συνάντησε μετά το φαγητό τους στο χώρο των δωματίων. Τι σοβαρό συνέβη ανάμεσα τους που οδήγησε τον Βαγγέλη στη φυγή;
Το μπρελόκ του αγνοούμενου
Αμέσως μόλις ανακοινώθηκε από την εκπομπή η περιγραφή του μπρελόκ των κλειδιών του αγνοούμενου φοιτητή, επικοινώνησε με το «Τούνελ» ένας οδηγός υπεραστικού λεωφορείου από τα Γιάννενα. Πριν μέρες είχε βρει μέσα στο λεωφορείο ένα μπρελόκ με κλειδιά που ταίριαζε στην περιγραφή. Αμέσως προθυμοποιήθηκε να το παραδώσει στο Αστυνομικό τμήμα του Κατσικά. Στο μεταξύ έστειλε φωτογραφία του στο «Τούνελ» την οποία είδε η αδελφή του Βαγγέλη,  που δεν αναγνώρισε σ’ αυτήν τα κλειδιά του αδελφού της. Στη φωτό που ακολουθεί βλέπετε τα κλειδιά που βρήκε ο οδηγός του λεωφορείου στα Ιωάννινα.
Φίλη του Βαγγέλη που θυμόταν το μπρελόκ του αγνοούμενου, έστειλε στην εκπομπή τις παρακάτω φωτογραφίες που απεικονίζουν ένα παρόμοιο με αυτό που κρατούσε ο Βαγγέλης. Η είδηση της εξαφάνισης και οι καταγγελίες για βία σε βάρος του από άλλους συμφοιτητές του που ήρθαν στο φως, προκάλεσαν οργή και αντιδράσεις. Οι αρμόδιοι του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, διέταξαν τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης (ΕΔΕ) για τα τεκταινόμενα στη Γαλακτοκομική Σχολή. Η ΕΔΕ πλησιάζει στο τέλος της με συγκεκριμένες μαρτυρίες φοιτητών.
Έρευνα σε μοναστήρια
Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος με σχετική εγκύκλιο ζητά από τις μοναστικές κοινότητες να ενημερώσουν τους αρμόδιους φορείς, στην περίπτωση που ο Βαγγέλης αναζητήσει καταφύγιο σε κάποιο μοναστήρι.

Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης μόλις 20 χρόνων, χάθηκε ξαφνικά το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων όπου φοιτούσε. Πίσω του άφησε το κινητό τηλέφωνο, το πορτοφόλι του και άλλα προσωπικά στοιχεία.
«Είδαμε το νεαρό με το φούτερ κοντά στη λίμνη…»
Μια ακόμα σημαντική μαρτυρία που έφτασε στο «Τούνελ» εμφανίζει έναν νεαρό που φορούσε μία μπλούζα με τη λέξη ITALIA , να κινείται το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου, στην παραλίμνια περιοχή κοντά στη Σχολή. Όπως είπε στην εκπομπή η μάρτυρας που πηγαίνει καθημερινά με φίλη της για περίπατο εκεί, γύρω στις τρεις και μισή με τέσσερις , διασταυρώθηκε με έναν νέο που είχε τα χαρακτηριστικά του Βαγγέλη. Αυτό που θυμάται έντονα είναι ότι σχολίασε με τη φίλη της το λογότυπο της μπλούζας καθώς αναρωτήθηκε αν γινόταν κάποιος διεθνής αθλητικός αγώνας εκείνη την ημέρα. Οι φίλες πήγαιναν προς την περιοχή της Ανατολής, ενώ ο νεαρός κατευθυνόταν προς την περιοχή του Κατσικά. Πίσω από τις δύο κυρίες υπήρχε ένας άλλος περιπατητής που πιθανά να συνάντησε κι εκείνος το νεαρό με το χαρακτηριστικό φούτερ.
Αν όντως ήταν ο Βαγγέλης, πιθανά μετά τη συνάντηση του με τη συμφοιτήτρια του στις σκάλες της Σχολής , να κατευθύνθηκε στην παραλίμνια περιοχή… Όταν έγινε γνωστή η είδηση της εξαφάνισης, οι δύο φίλες ανέφεραν πως είδαν το νεαρό σε αστυνομικούς που περιπολούσαν.
«Όποιος χαθεί εδώ γύρω δεν βρίσκεται εύκολα…»
Σύμφωνα με μαρτυρίες, φοιτητές της Γαλακτοκομικής Σχολής έκαναν συχνά απογευματινές βόλτες στον Ιππικό Όμιλο και στη γύρω περιοχή, καθώς βρίσκονται κοντά στις εγκαταστάσεις της Σχολής. Ο Βαγγέλης είχε θεαθεί αρκετές φορές από εργαζόμενους στον Ιππικό Όμιλο με φίλους του.
Το «Τούνελ» βρέθηκε στο σημείο για έρευνα. Οι υπάλληλοι δεν πηγαίνουν καθημερινά στο χώρο και τη μέρα της εξαφάνισης δεν φαίνεται να παρατήρησε κάποιος κάτι.
Η βλάστηση στην περιοχή γύρω από τον Ιππικό Όμιλο που καταλήγει στη λίμνη είναι πυκνή και έχει ερευνηθεί στο μεγαλύτερο μέρος της εξονυχιστικά από τις Αρχές, χωρίς αποτέλεσμα.
Μάρτυρας που γνωρίζει καλά τον τόπο, υποστήριξε στο «Τούνελ» πως αν κάποιος χαθεί εκεί, δεν είναι εύκολο να εντοπιστεί. Όπως είπε τριγύρω υπάρχουν πολλές κρυψώνες και πηγάδια, που συνήθως έχουν στην επιφάνεια τους για να ξεχωρίζουν κάποιο βάρος ή τσιμεντένια κάλυψη.
Πρωτοφανής κινητοποίηση
Με κομμένη την ανάσα όλη η Ελλάδα παρακολουθεί το θρίλερ της εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Η ευαισθητοποίηση και η κινητοποίηση των πολιτών για τον εντοπισμό του, είναι πρωτοφανής και συγκινητική. Καθημερινά οι Αρχές και το «Τούνελ» δέχονται πληθώρα πληροφοριών απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας, που μέχρι στιγμής βασίζονται σε ομοιότητα.
Με αγωνία ο κόσμος αναζητά ευρήματα
Η ευαισθητοποίηση των τηλεθεατών για την υπόθεση του Βαγγέλη φαίνεται ξεκάθαρα και από το εξής γεγονός: Τηλεθεάτρια που έκανε βόλτα με το παιδί της στην παραλίμνια περιοχή, εντόπισε ένα ζευγάρι μαύρα αθλητικά μποτάκια και ένα τζην παντελόνι ίδια μ’ αυτά που φορούσε ο αγνοούμενος. Απαθανάτισε τα ευρήματα , έστειλε τις φωτογραφίες στην εκπομπή και ειδοποίησε την Αστυνομία. Χωρίς καθυστέρηση άνδρες της Ασφάλειας και της Σήμανσης, έφτασαν στον τόπο και περισυνέλεξαν τα ευρήματα για έλεγχο. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως δεν ανήκαν στον αγνοούμενο. Τα παπούτσια που βρέθηκαν ήταν μάρκας FILA νούμερο 43. Σύμφωνα με τους συγγενείς ο Βαγγέλης όταν χάθηκε φορούσε μαύρα μποτάκια μάρκας Boxer, νούμερο 44-45.
Πολίτες και Αστυνομία βρήκαν το φοιτητή
Αναστάτωση επικράτησε αρκετές μέρες μετά την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη στην περιοχή της Ελεούσας Ιωαννίνων. Κάτοικος της περιοχής είδε ένα παλληκάρι που έμοιαζε φυσιογνωμικά στον αγνοούμενο φοιτητή, να περιφέρεται ταλαιπωρημένος στην περιοχή. Η είδηση διαδόθηκε από στόμα σε στόμα και οι κάτοικοι ευαισθητοποιημένοι από το χαμό του φοιτητή, άρχισαν να ψάχνουν μέσα στη νύχτα για να βρουν τον νεαρό που έμοιαζε με τον Βαγγέλη. Το «Τούνελ» βρέθηκε στην περιοχή και μίλησε με την οικογένεια που είδε το συγκεκριμένο νέο. Τελικά εντοπίστηκε αλλά δεν είχε καμία σχέση με τον αγνοούμενο. Ήταν κι αυτός φοιτητής στα Γιάννενα που συνήθιζε να κάθεται τα απογεύματα μόνος του χωρίς φίλους σε παγκάκι, σε κεντρικό σημείο της Ελεούσας.

Πηγή: anikolouli.gr
 http://www.filathlos.gr/component/k2/item/58918-giakoumakis-nikolouli

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...