Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Ο Μάνος Ιωάννου «Δεν τράβαγε άλλο η σχέση μας»

Πολλά είχαν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για τη σχέση του Μάνου Ιωάννου και της Ναταλίας Γερμανού. Ο Μάνος, μιλώντας στην εφημερίδα Real life, παραδέχτηκε ότι η σχέση του με την γνωστή παρουσιάστρια έχει τελειώσει οριστικά.
«Πράγματι, κάναμε προσπάθειες να μείνουμε μαζί, αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε. Ναι, χωρίσαμε οριστικά, αυτή είναι η αλήθεια. Δεν τράβαγε άλλο η σχέση μας» παραδέχτηκε ο νεαρός ηθοποιός.
Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι δεν μπήκε τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους. «Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν υπήρξε ούτε τρίτο πρόσωπο, ούτε καβγάδες, όπως ακούστηκε. Είδαμε ότι δεν προχωράει η κατάσταση και βάλαμε ένα τέλος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μιλιόμαστε ή γίναμε εχθροί. Μείναμε φίλοι, την εκτιμώ πάντα».
Ο Μάνος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την- πρώην πλέον- σύντροφό του. «Είναι εξαιρετικό πλάσμα, περάσαμε πολύ καλά μαζί, αλλά έπεσε η αυλαία, όπως συμβαίνει σε πολλές σχέσεις. Τραβάμε πλέον ο καθένας τον δικό του δρόμο»

 http://www.entertv.gr/article/371757/o-manos-ioannoy-mila-gia-proti-fora-gia-ton-horismo-toy-apo-tin-natalia-germanoy-den

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...