Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015

Ο Τάσος Δούσης ξεσπά κατά της οικογένειας του Βαγγέλη

Μετά την Έλενα Ακρίτα και τον Γιώργο Λύρα ένας ακόμα επώνυμος ξεσπά για το θέμα του bullying που δέχτηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης και τα …

μαρτύρια που πέρασε στη σχολή του.
Ο δημοσιογράφος Τάσος Δούσης όμως προχωράει ένα βήμα παραπέρα και αποκαλύπτει, σύμφωνα με τις πηγές του, πως η οικογένειά του ήξερε τα πάντα και δεν προστάτεψε το παιδί για να μην στιγματιστεί η οικογένεια στην τοπική κοινωνία!
Ο ίδιος έγραψε μόλις πριν λίγη ώρα στο Facebook του:
«Καλημέρα. Για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη που έγραψα εχθές έγινε κυριολεκτικά χαμός ειλικρινά δεν είχα τέτοια πρόθεση απλά είπα αυστηρά την προσωπική μου άποψη! Μου ζητήσατε όμως αρκετοί να το ψάξω το θέμα με τις γνωριμίες μου και το έκανα…λοιπόν διαβάστε και φριξτε! Εχθές το βράδυ μίλησα με 2 εξαιρετικούς αστυνομικούς συντάκτες που καλύπτουν το θέμα και μου μετέφεραν τα εξής. Στον Βαγγέλη Γιακουμάκη οι συμφοιτητές-καθάρματα του έκαναν απίστευτα βασανιστήρια τα οποία και γνώριζαν οι υπεύθυνοι στη Σχολή. Ξυπνούσανε το παιδί το βράδυ και τον έστελναν βραδινή πορεία ,τον χώνανε τα κτήνη μέσα σε ντουλάπες και του έριχναν κέρματα φωνάζοντας του να τραγουδάει ( μαρτύριο τσουκ μποξ το λένε στον στρατό) ο Βαγγέλης περνούσε τα πάθη του Ιησού Χριστού και το γνωρίζανε ολοιιιιιι και όταν λέω όλοι και σημειώστε το ,εννοώ ολοιιιιιι!!!!! Και οι συμμαθητές του που συμμετείχαν η όχι στα βασανιστήρια και οι αρμόδιοι της σχολής στα Γιάννενα και εδώ είναι το θέμα και οι συγγενείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Το παιδί υπέφερε μόνο του,τραβούσε γολγοθά και όλοι προσπαθούσανε να το κρατήσουν κρυφό. Γιατί κρυφό; Μα για να μην στιγματιστεί οι οικογένεια στην τοπική κοινωνία…λέγανε στο παιδί » ρε είσαι κρητικός χτυπά το χέρι σου στο τραπέζι , μην είσαι μαλθακός » αντί να πάρουν το παιδί από την σχολή των βασανιστηρίων αντί να καταγγείλουν τα καθάρματα που βασάνιζαν τον Βαγγέλη του έλεγαν να γίνει….»άντρας» .
Φυσικά γράφω αυτά που μπορώ να γράψω διότι δυστυχώς αν μεταφέρω όλα όσα μου είπαν οι 2 φίλοι αστυνομικοί συντάκτες θα έπρεπε αρκετοί να κρυφτούν. Πιστεύω να αντιλαμβάνεστε την δυσκολία μου…μακάρι το παιδί να βρεθεί ζωντανό αλλά να μας γίνει μάθημα το bulling ξεκινάει από το σπίτι μας μέσα και μετά το παίρνουν οι υπόλοιποι. Στηρίζουμε την αδυναμία η την διαφορετικότητα του παιδιού μας πρώτα εμείς και μετά οι άλλοι!!!»

http://www.trelokouneli.gr/o-tasos-dousis-xespa-kata-tis-ikogenias-tou-vangeli/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...