Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015

Η ΝΔ απαντά με τηλεοπτικό σποτ στη Ραχήλ Μακρή [video]Τι κι αν ο Δημήτρης Παπαδημούλης κάλεσε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «αν δεν γνωρίζουν ένα θέμα» να μην... αυτοσχεδιάζουν, αναφερόμενος στη Ραχήλ Μάκρη. Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στην άποψη ότι «μπορούμε να κόψουμε» ευρώ μέχρι το ύψος των 100 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Η ΝΔ «απαντά» στην εξωπραγματική δήλωση της Ρ. Μακρή με ένα νέο τηλεοπτικό σποτ στο οποίο απλώς αρκείται να μεταφέρει τις δηλώσεις της και να διερωτάται αν «σε αυτούς θα εμπιστευτούμε την Ελλάδα».

Την ίδια στιγμή αποστάσεις από την υποψήφια βουλευτή κρατούν από τον ΣΥΡΙΖΑ με τον Νίκο Χουντή ν αποστασιοποιείται πλήρως τονίζοντας πως «δεν λέμε εμείς τέτοιο πράγμα».
Νωρίτερα, η κ. Μακρή είχε δηλώσει πως «ναι, μπορούμε να τυπώσουμε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Άλλωστε η ΝΔ έχει ήδη τυπώσει 90 δισ. ευρώ και τα στελέχη της επιτίθενται σε μένα από άγνοια και ασχετοσύνη».

Δείτε το σποτ:

Νέα Δημοκρατία http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/01/video_424.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...