Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Γκλέτσος: Μόνο έτσι θα συνεχίσει να υπάρχει η «Τελεία»



Μπορεί το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου να συγκέντρωσε ποσοστό 1,7% στις... εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ωστόσο δεν δικαιούται να λάβει την κρατική επιχορήγηση που προβλέπεται για τα κόμματα που ξεπερνούν το 1,5%. Ο λόγος, ο νόμος 3023/2002 σύμφωνα με τον οποίο λαμβάνουν χρηματοδότηση "τα πολιτικά κόμματα και οι συνασπισμοί, τα οποία στις τελευταίες γενικές βουλευτικές εκλογές είχαν καταρτίσει πλήρεις συνδυασμούς, τουλάχιστον, στο εβδομήντα τοις εκατό (70%) των εκλογικών περιφερειών της χώρας". Αυτό δεν κατέστη δυνατό για την "Τελεία".

O κ. Γκλέτσος μιλώντας στο protothema.gr εκφράζει το παράπονό του καθώς όπως λέει "αυτός ο νόμος φιμώνει τα μικρά κόμματα και βοηθάει μόνο όσους έχουν χρηματοδότες και δικό τους κεφάλαιο για να συμμετέχουν σε δημοσκοπήσεις και να οργανώνουν τις προεκλογικές τους εκστρατείες. Εγώ έβαλα όλα τα χρήματα από την τσέπη μου και δεν είχα οικονομική υποστήριξη από κανέναν".

Ο Πρόεδρος της Τελείας προσδιορίζει ήδη τους στόχους του κόμματος για την επόμενη ημέρα, προγραμματίζοντας το συνέδριο όπου θα γίνει εκλογή μελών και προέδρου με κάλπη. Για τον λόγο αυτό ζητά και την υποστήριξη των ψηφοφόρων του καθώς χωρίς την κρατική επιχορήγηση ο αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος. Όπως λέει, "όσοι φίλοι της Τελείας επιθυμούν θα μπορούν να καταθέσουν μέχρι ένα ευρώ στον λογαριασμό του κόμματος ο οποίος ελέγχεται από το Ελεγκτικό Συνέδριο ώστε να βοηθήσουν να συνεχίσει να υπάρχει". Τις επόμενες ημέρες μέσω της ιστοσελίδας του κόμματος θα αναρτηθεί λεπτομερής ανακοίνωση με τα στοιχεία του λογαριασμού.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/01/blog-post_6523.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...