Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Το 81% των Γερμανών θέλει την Ελλάδα έξω από το ευρώ

Το 81% των Γερμανών θέλει την Ελλάδα έξω από το ευρώ, σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενεργεί στην ηλεκτρονική της σελίδα η γερμανική Frankfurter Allgemeine Zeitung .
Στο ερώτημα της δημοσκόπησης «Πρέπει η Ελλάδα να αποχωρήσει από το ευρώ;», σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, το 54% απαντά «Ναι, καλύτερα ένα τέλος με τρόμο παρά ένας τρόμος χωρίς τέλος» και το 27% απαντά «Ναι, δεν πρέπει να επιτρέπουμε στην Ελλάδα να μας εκβιάζει».
Συνολικά δηλαδή το 81% των Γερμανών δεν μας θέλουν στο ευρώ.
Το 13% δηλώνει «Όχι, η Ευρωζώνη είναι και μια κοινότητα αλληλεγγύης», ενώ το 6% «Όχι, η Ελλάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο», συνολικά δηλαδή μόλις ένα 19% των Γερμανών είναι υπέρ της παραμονής της χώρας στην ευρωζώνη.
Ενδεικτικό πάντως του ενδιαφέροντος της γερμανικής κοινής γνώμης για τις εξελίξεις στην Ελλάδα είναι ότι έχουν καταγραφεί ως τώρα πάνω από 24.100 ψήφοι, ενώ σε αντίστοιχες δημοσκοπήσεις της FAZ σπανίως οι συμμετέχοντες φθάνουν τις 10.000.

 http://www.tribune.gr/world/news/article/108134/81-ton-germanon-theli-tin-ellada-exo-apo-evro.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...