• Συλλεκτικά Κέρματα

  • Koula News

  • Pixwords Λύσεις

  • 250+ Flash Games

  • PixWords Scenes Λύσεις

  • 12 Ελληνικά Torrent Sites 2016

  • Γεωπονικά Θέματα!

  • PicWords Λύσεις

  • ΛεξοΜανία Λύσεις

  • Slice Words Λύσεις

  • Me1matia Channel

  • Apache OpenOffice 4.1.7

Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Πολιτικός και δύο δικηγόροι στο κύκλωμα των 16 συλληφθέντων για βομβιστικές επιθέσεις

Τη μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση που έχει δράσει ποτέ στην Ελλάδα κατάφεραν να εξαρθρώσουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας με τη συνδρομή της Αντιτρομοκρατικής.
Τριανταεπτά κατηγορούμενοι εκ  των οποίων οι τρεις…

βαρυποινίτες -αρχηγοί της οργάνωσης, δύο δικηγόροι, ένας πολιτικός που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού και ο οποίος φέρεται να είναι ο ηθικός αυτουργός βομβιστικής επίθεσης σε πολυκατοικία ιδιοκτησίας της οικογένειας Σμπώκου, σωφρονιστικοί υπάλληλοι, φέρονται να έχουν λάβει μέρος στις δραστηριότητες αυτής της συμμορίας που εκτός από βόμβες και εκβιάσεις «σφράγιζε» συμβόλαια θανάτου.
Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εντόπισαν και δέσμευσαν 337.000 ευρώ που εξετάζεται αν προέρχονται από τα λύτρα της απαγωγής του εφοπλιστή Παναγόπουλου.
Μέχρι στιγμής οι έρευνες έδειξαν ότι οι δεκαέξι συλληφθέντες ευθύνονται για τις βόμβες σε οίκημα ιδιοκτησίας της οικογένειας του Γιάννη Σμπώκου (πρόκειται για τον προφυλακισμένο πρώην γενικό διευθυντή Εξοπλισμών) στην Κηφισιά όπου μάλιστα ως ηθικός αυτουργός κατηγορείται το πολιτικό πρόσωπο που έχει καταδικαστεί για άλλη υπόθεση και είναι έγκλειστο στις φυλακές Κορυδαλλού. Επιπλέον, τα μέλη του κυκλώματος κατηγορούνται για την βομβιστική επίθεση στην πρώην διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού Μαρία Στέφη, επίθεση της οποίας την ευθύνη είχαν αναλάβει οι Πυρήνες της Φωτιάς, η βόμβα σε σπίτι δικαστικού στην επαρχία και στην Αθήνα ενώ είχε «σφραγιστεί» συμβόλαιο σε βάρος εν ενέργεια υψηλόβαθμου δικαστικού προσώπου που τελευταία στιγμή δεν πραγματοποιήθηκε.
Στην πολυσέλιδη δικογραφία περιγράφεται με λεπτομέρεια η δράση κάθε ενός εκ των 37 κατηγορουμένων ενώ χαρακτηριστικό της σχέσης ποινικών και αντεξουσιαστών είναι το γεγονός ότι ένας από τους 37 κατηγορούμενους της οργάνωσης είναι ο καταζητούμενους για ληστείες Σπύρος Δραβίλας ο οποίος φέρεται να είναι στην ομάδα των υποστηρικτών του φυλακισμένου Νίκου Μαζιώτη.
Επίσης κατηγορείται πασίγνωστος δικηγόρος των Αθηνών για χρηματισμό σωφρονιστικού υπαλλήλου όπως επίσης γυναίκα δικηγόρος η οποία αποτελούσε συνήγορο ενός εκ των εγκεφάλων της συμμορίας.

 http://www.trelokouneli.gr/sok-politikos-kai-duo-dikhgoroi-sto-kukloma-ton-16-sullhfthenton-gia-bombistikes-epitheseis/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...