Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015

Πόσα χρόνια παραπάνω μπορείς να ζήσεις τρέχοντας μόνο 5 λεπτά την ημέρα;Όσοι αγαπάτε ή μισείτε το τρέξιμο ακούστε: Τα νέα είναι καλά για όσους από εσάς ανεβαίνετε στο διάδρομο και τρέχετε...

Μία νέα έρευνα δείχνει ότι μόνο μερικά λεπτά τρεξίματος την ημέρα - όσο χαλαρό και αν είναι αυτό - μπορεί να βελτιώσει την υγεία σου.

Η έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of the American College of Cardiology έδειξε ότι το 24% των 55000 ανθρώπων που πήραν μέρος στην έρευνα κινδύνευαν κατά 30% λιγότερο να πεθάνουν από οποιοδήποτε λόγο και κατά 45% λιγότερο να πεθάνουν από προβλήματα καρδιάς. Εκείνοι που έτρεχαν είχαν μικρότερη πιθανότητα να πεθάνουν νωρίς ακόμα και αν ήταν υπέρβαροι ή καπνιστές. Γενικά αυτοί που έτρεχαν θα κέρδιζαν 3 χρόνια ζωής συγκρινόμενοι με εκείνους που δεν έτρεχαν.

Σίγουρα μία ενεργή ζωή συνδέεται με καλή υγεία αλλά αυτό που κάνει εντύπωση είναι πόσο λίγο χρειάζεται να γυμνάζεσαι για να έχεις όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα.

Παλαιότερες έρευνες έδειξαν ότι πολύ μικρές έντονες ασκήσεις δε βοηθούν μόνο στα να καις θερμίδες για ώρες μετά την προπόνηση αλλά και στο να μην εμφανίσεις προβλήματα διαβήτη καθώς και λίπος στην περιοχή της κοιλιάς. Έτσι, ακόμα και αν δεν μπορείς να χωρέσεις μία μεγάλη προπόνηση στην καθημερινότητά σου, ακόμα και μερικά λεπτά άσκησης θα σου φέρουν τα πολυπόθυτα αποτελέσματα.

 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/01/5_34.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...