Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015

Γ. Καρατζαφέρης: Κανείς δεν αμφισβητεί την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ

Η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη Ν.Δ. είναι "πάρα πολύ μεγάλη", δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για την προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του και τόνισε πως θα διεκδικήσει και την τελευταία ψήφο σε όλη την Ελλάδα.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Καρατζαφέρης απάντησε ως εξής:

"Νομίζω ότι αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. είναι πάρα πολύ μεγάλη.

Αυτό απελευθερώνει δυνάμεις για άλλες επιλογές, εμείς υποδεχόμαστε με τον πρέποντα σεβασμό τους Νεοδημοκράτες, οι οποίοι φεύγουν και έρχονται προς εμάς, και φρενάρω τη διάθεση κάποιων να πάνε στην αντίπερα όχθη, στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο φυσικός χώρος τους είναι ο όμορος χώρος".

Επίσης ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ είπε ότι διαπιστώνει μια "παλιννόστηση" στο κόμμα του ανθρώπων που είχαν φύγει και είχαν πάει στην Χρυσή Αυγή, λέγοντας ότι "αυτή η παλιννόστηση, νομίζω, πέραν όλων των άλλων, βοηθάει και τη Δημοκρατία".

Σε ότι αφορά την πορεία του ΛΑ.Ο.Σ επισήμανε ότι "οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις μας φέρνουν ότι είμαστε στο όριο με ανοδική πορεία, θέλουμε και την τελευταία ψήφο και θα την διεκδικήσουμε σε όλη τη Ελλάδα".

Σχετικά με τις εκλογές τόνισε πως "είναι απαραίτητο να γίνει μια αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού και ο ελληνικός λαός να στείλει έμπειρους και σοβαρούς στη Βουλή" και πρόσθεσε:

"Η τελευταία Βουλή, εκτός από καταστροφική, είχε και μεγάλο ποσοστό γελοιότητας, με λεξιλόγια που δεν θα ήθελα να υπενθυμίσω, με κάμερες- ρολόγια κι όλα αυτά που ζήσαμε τον τελευταίο καιρό. Χρειάζεται σοβαρότητα και εμπειρία, γιατί το αύριο είναι πάρα πολύ αβέβαιο".

Το μεσημέρι ο κ. Καρατζαφέρης επισκέφθηκε τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις δράσεις της Περιφέρειας και σημείωσε ότι η απορροφητικότητα από το τρέχον ΕΣΠΑ είναι τόσο μεγάλη που κατατάσσει την Κ. Μακεδονία πρώτη πανελλαδικά.

"Ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει παντού φίλους. Νομίζω ότι αυτό το έχουν αντιληφθεί όλοι πλην ενός", δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης.

Παράλληλα εξέφρασε την εκτίμηση πως "μετά την ολοκλήρωση του κύκλου του στην Περιφέρεια ο κ. Τζιτζικώστας θα μπορέσει να αναζητήσει και υψηλότερες διεκδικήσεις".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
http://www.capital.gr/NewsTheme.asp?id=2203831Πηγή:www.capital.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...