Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δείτε ποιος είναι ο πατέρας του Νικόλα από το σποτ της ΝΔΉταν εκείνο που πρωταγωνιστούσε ο πρωθυπουργός και ο 14χρονος Νικόλας που είπε στον πρωθυπουργό ότι “ο πατέρας μου λέει ότι η κατάσταση είναι δύσκολη”...
Όλοι μεταξύ σοβαρού κι αστείου αναρωτηθήκαμε τι θα απαντούσε ο πατέρας του Νικόλα στην πρωθυπουργική προτροπή “πες το στον πατέρα σου ,ότι δουλεύουμε για το αύριο”.

Ο πατέρας του Νικόλα προφανώς ως στρατιωτικός θα έχει να πει πάρα πολλά στον πρωθυπουργό. Είναι πολύτεκνος και είναι προφανές ότι θα τα βγάζει δύσκολα πέρα .Κι ας έχει την τύχη να υπηρετεί εντός Αθηνών.

Τεχνικός της Πολεμικής Αεροπορίας που μέχρι τον Σεπτέμβριο υπηρετούσε στην Ελευσίνα και μετατέθηκε στο Μετοχικό Ταμείο Αεροπορίας.

Ο Νικόλας του όπως λένε από την ΝΔ “εντοπίστηκε” από πρακτορείο μοντέλων για διαφημίσεις. Ο νεαρός έχει ξαναπαίξει σε διαφήμιση . Την μεγάλη επιτυχία όμως την έκανε τώρα με συμπρωταγωνιστή τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/01/blog-post_5956.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...