Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015

Κατρακυλάει το ευρώ: Στο 0,98 η ισοτιμία με το ελβετικό φράγκο

Ενα ελβετικό φράγκο ισούται με 0,98 ευρώ αυτή την ώρα στις διεθνείς χρηματαγορές.
Η ισοτιμία αυτή είναι η χαμηλότερη που έχει καταγραφεί ποτέ από την ίδρυση του ευρώ. Μόνο τις δύο τελευταίες μέρες το ευρώ υποτιμήθηκε έναντι του ελβετικού φράγκου πάνω από 25%. Αντίστοιχη είναι η συμπεριφορά του ευρώ και με τις ισοτιμίες των υπόλοιπων νομισμάτων, κάτι που δείχνει ότι πλέον σε όλες τις αγορές του πλανήτη φαίνεται να υπάρχει «ξεπούλημα» περιουσιακών στοιχείων που αποτιμώνται σε ευρώ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η συναλλαγματική ισοτιμία του ευρώ με το δολάριο έχει φτάσει στο 1,1409, επίπεδο που είχε να δει από τον Αύγουστο του 2003!
Αντίστοιχη είναι και η πτώση στην ισοτιμία του ευρώ με την στερλίνα, όπου μία στερλίνα αξίζει 1,32 ευρώ, επίπεδο που δεν είχε διαμορφωθεί από την 1η Ιανουαρίου του 2008.
Οι διεθνείς αναλυτές λένε ότι πλέον κανένας πελάτης τους δεν εμπιστεύεται το ευρώ και γι” αυτό -όπως αναφέρουν- λαμβάνουν συνεχώς εντολές πώλησης ομολόγων και συναλλάγματος σε ευρώ, αφού οι επενδυτές δεν εμπιστεύονται τις οικονομικές προοπτικές της ευρωζώνης συνολικά.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τους τελευταίους 12 μήνες σωρευτικά, το ευρώ έχει υποτιμηθεί σε σχέση με τα βασικά ξένα νομίσματα από 20% μέχρι 25%.  


 See  at: http://arouraios.gr/2015/01/katrakulaei-to-euro-sto-0-98-h-isotimia-me-to-elbetiko-fragko/#sthash.mqGFf3L8.dpuf

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...