Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

Η Amazon στο μικροσκόπιο της Ε.Ε.

Aκόμη έναν αμερικανικό κολοσσό, την Amazon, βάζει στο στόχαστρό της η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο πλαίσιο των προσπαθειών της να βάλει φρένο σε προκλητικά ευνοϊκές φορολογικές συμφωνίες, με τις οποίες χώρες, όπως το Λουξεμβούργο και η Ιρλανδία, προσπαθούσαν να προσελκύσουν ξένες επενδύσεις.

Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα έρευνας που έχει ανοίξει η Κομισιόν, η ειδική φορολογική συμφωνία της Amazon με το Λουξεμβούργο συνιστά «παράνομη κρατική ενίσχυση».

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι η συμφωνία, η οποία υπεγράφη το 2003 επί πρωθυπουργίας Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, μπορεί να οδηγήσει σε πρόστιμο. Η εταιρεία από την πλευρά της επιμένει ότι δεν έχει τύχει «καμίας ιδιαίτερης μεταχείρισης» από το δουκάτο. «Υπαγόμαστε στο ίδιο φορολογικό πλαίσιο, βάσει του οποίου λειτουργούν και άλλες επιχειρήσεις στη συγκεκριμένη χώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της.


ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...