Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Το Twitter ετοιμάζει μουσικά τιτιβίσματα

 Το Twitter ετοιμάζει μουσικά τιτιβίσματα
Ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης Twitter εξαγόρασε την εξειδικευμένη σε θέματα μουσικής ιστοσελίδα We Are Hunted και ετοιμάζεται για την είσοδό του στη διαδικτυακή μουσική βιομηχανία, σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύει στην ηλεκτρονική του έκδοση το BBC.

Η ιστοσελίδα We Are Hunted επιβεβαίωσε τη συμφωνία με το Twitter, προσθέτοντας σε ανακοίνωσή της, ότι «δεν τίθεται αμφιβολία ότι το Twitter και η μουσική πάνε μαζί».

Παράλληλα, το hashtag #music έκανε την εμφάνισή του στην ηλεκτρονική διεύθυνση music.twitter.com.

Αναφορές ειδικών σε θέματα διαδικτύου κάνουν λόγο για την εμφάνιση νέας υπηρεσίας από το Twitter, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες της να αναρτούν τις προσωπικές τους μουσικές επιλογές, μέσω ειδικής εφαρμογής.

Το Twitter λειτουργεί διαδικτυακά εδώ και επτά χρόνια. Υπολογίζεται, ότι διαθέτει 200 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες.

Καθημερινά, περίπου 400 εκατομμύρια μικρού μεγέθους ηλεκτρονικά μηνύματα -ή αλλιώς «τιτιβίσματα»- αποστέλλονται παγκοσμίως μέσω του Twitter.

 http://troktiko.eu/2013/04/to-twitter-etoimazei-mousika-titibismata/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...