Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Καμμένος: Τις ίδιες απειλές ακούσαμε από οθωμανούς και ναζί αλλά δεν λυγίσαμε!


 Καμμένος: Τις ίδιες απειλές ακούσαμε από οθωμανούς και ναζί αλλά δεν λυγίσαμε!
Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην τρικομματική κυβέρνηση και στους τραπεζίτες που «ταΐζουν -όπως χαρακτηριστικά ανέφερε – μεγάλα συγκροτήματα του Τύπου» και μίλησε για «νταβατζήδες που χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ για να χτυπήσουν όποιον είναι απέναντι τους».
Ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι για τους Ανεξάρτητους Έλληνες η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή, ανοίγοντας τις εργασίες του Ιδρυτικού Συνεδρίου της Νεολαίας του κόμματός του και έδωσε σύνθημα ανατροπής.
Κάποιοι, ανέφερε, δείχνουν σήμερα την Κύπρο και «λένε στους Έλληνες πως εάν δεν υποταχθείτε θα πάθετε χειρότερα. Όχι κ.Μέρκελ και κ. Σόιμπλε. Δεν θα συμβιβαστούμε και θα σας ανατρέψουμε. Τα ίδια έλεγαν οι Τούρκοι, και οι Γερμανοί στην κατοχή αλλά οι Έλληνες αντιστάθηκαν».
Ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε προσωπικά τους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο, υποστηρίζοντας ότι υπέγραψαν σε προσωπικές επιστολές που απέστειλαν στην Ε.Ε., την μείωση των συντάξεων και των μισθών στα 300 ευρω, ενώ χρησιμοποίησε βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα τον οποίο αποκάλεσε «υπάλληλο του Eurogroup».
internet advertising
Πηγή:kostasxan.blogspot.com
http://troktiko.eu/2013/04/kammenos-tis-idies-apeiles-akousame-apo-othomanous-kai-nazi-alla-den-lugisame/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...