Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Κρίσιμα ραντεβού Εθνικής-Eurobank με ΤΧΣ και τρόικας


 Κρίσιμα ραντεβού Εθνικής Eurobank με ΤΧΣ και τρόικας
 
Τις θέσεις του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) για τις εναλλακτικές δυνατότητες που έχουν η Εθνική Τράπεζα και η Eurobank για να προχωρήσουν στην ανακεφαλαιοποίησή τους αναμένουν σήμερα οι Διοικήσεις των δύο τραπεζών. Οι διοικήσεις της Εθνικής και της Eurobank θα έχουν σήμερα αλλεπάλληλες συναντήσεις με τη διοίκηση του ΤΧΣ και κλιμάκιο της τρόικα με θέμα τις αυξήσεις κεφαλαίου των δυο τραπεζών.
Τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας όσο και η Διοίκηση της Eurobank εξέτασαν χθες τους όρους ανακεφαλαιοποίησης που θα θέσουν προς έγκριση στις Έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις των μετόχων τους.
Και τα δύο διοικητικά συμβούλια διέκοψαν τις συνεδριάσεις τους προκειμένου να ενημερώσουν το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για τις θέσεις τους και να λάβουν την γνώμη του για την συνέχεια της διαδικασίας.
Σημειώνεται πως οι Γενικές Συνελεύσεις των Εθνική Τράπεζα και Eurobank θα κληθούν να λάβουν αποφάσεις για ένα συνδυασμό κινήσεων, όπως συμμετοχή των ήδη μετόχων στην αύξηση του κεφαλαίου, το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση νέων μετόχων, την έκδοση μετατρέψιμων ομολογιών (cocos) και την ενδεχόμενη διαμόρφωση νέας ονομαστικής τιμής της μετοχής (reverse split).
Στόχος είναι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εθνικής Τράπεζας να διεξαχθεί στις 29 Απριλίου και της Eurobank στις 30 Απριλίου.

 http://troktiko.eu/2013/04/krisima-rantebou-ethnikis-eurobank-me-tchs-kai-troikas/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...