Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

«Στρατηγική τριών πιτ στοπ στην Κίνα»

 «Στρατηγική τριών πιτ στοπ στην Κίνα»
 
Ύστερα από τρεις εβδομάδες διακοπής το πρωτάθλημα της Formula 1 επιστρέφει στη δράση με τις ομάδες και τους πιλότους να ταξιδεύουν στην Κίνα, ενόψει του τρίτου γύρου της σεζόν. Την άποψη ότι η σωστή διαχείριση των ελαστικών είναι το κλειδί για έναν καλό αγώνα στην πίστα της Σανγκάης εξέφρασε ο αγωνιστικός διευθυντής της Pirelli, Πολ Έμπερι, ο οποίος τόνισε πως οι περισσότερες ομάδες θα ακολουθήσουν στρατηγική τριών πιτ στοπ.
«Στην Κίνα γίνονται μερικοί από τους καλύτερους αγώνες της σεζόν, όπου η στρατηγική παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Με τις γόμες μας να είναι περισσότερο μαλακές η φθορά είναι περισσότερη, ωστόσο η ιστορία έχει δείξει ότι οι ομάδες δεν καθυστερούν αρκετά ώστε να πάρουν τα καλύτερα από τα ελαστικά», ήταν τα λόγια του Έμπερι για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Η Σανγκάη είναι λιγότερο επιθετική όσον αφορά στα ελαστικά από την Μαλαισία, αλλά περιμένουμε την πλειοψηφία των πιλότων να πάνε για τρία πιτ στοπ, ίσως κάποιοι να προσπαθήσουν και δύο. Πέρυσι είχαμε έναν νέο νικητή την Mercedes με τον Νίκο Ρόσμπεργκ, ο οποίος ήταν ικανός να πάρει την καλύτερη απόδοση από τα ελαστικά από την αρχή του τριημέρου».
Πηγή: sport-fm.gr
 http://troktiko.eu/2013/04/strathgiki-trion-pit-stop-sthn-kina/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...