Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης: «Δεν αποσύρω την αγωγή, θα διεκδικήσω 5-6 εκατομμύρια!»


papadakis giergos banner newww 22 300x175 Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης: «Δεν αποσύρω την αγωγή, θα διεκδικήσω 5 6 εκατομμύρια!»Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Παπαδάκης με την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση των 600 δισ. του Αρτέμιου Σώρρα. Ο φερόμενος ως εκπρόσωπος του ζάμπλουτου(?) επιχειρηματία που θέλει να σώσει την Ελλάδα, Μανώλης Λαμπράκης, «είπε ότι εγώ χρηματίστηκα από μεγάλη διαφημιστική εταιρεία για να αλλάξω στάση», ανέφερε ο δημοσιογράφος.
Ο Γιώργος Παπαδάκης, θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, κινήθηκε νομικά και το μήνυμα που έστειλε σήμερα ήταν ιδιαιτέρως αυστηρό: «Σε ότι αφορά στη δική μου επιταγή, επειδή την έχω ανάγκη, θα σας κάνω μια αγωγή κύριε Λαμπράκη. Θα διεκδικήσω τουλάχιστον 5-6 εκατομμύρια από τα 600 δισ. που έχετε, να τα δώσω στους φτωχούς. Δεν έχει τολμήσει κανένας να πει ότι τα παίρνω, θα τολμήσετε εσείς; Για όνομα του Θεού και της Παναγίας!
Μην ξανασχολειθείτε με μένα! Εγώ τη συγνώμη σας δεν τη δέχομαι! Στα δικαστήρια! Και μην ξαναβάλετε άνθρωπο να με πάρει τηλέφωνο να αποσύρω την αγωγή και τη μήνυση»!
http://troktiko.eu/2013/04/eksallos-o-giorgos-papadakis-den-aposiro-tin-agogi-tha-diekdikiso-ekatommyria/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...