Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Πύργος: Χασίς θερμοκηπίου στην Μυρτιά με 103 δέντρα


 Πύργος: Χασίς θερμοκηπίου στην Μυρτιά με 103 δέντρα
Άλλη μια μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι Αρχές στην Ηλεία στη μάχη κατά των ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Πύργου κατάφεραν να εντοπίσουν φυτεία χασίς… θερμοκηπίου στην περιοχή της Μυρτιάς και να συλλάβουν τον ιδιοκτήτη της και να κατασχέσουν και περισσότερο από ένα κιλό ακατέργαστη αποξηραμένη κάνναβη.
Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν για τη δράση του 48χρονου στην περιοχή, οργάνωσαν επιχείρηση στο χώρο της αποθήκης που διατηρούσε αυτός, το μεσημέρι της Παρασκευής. Εκεί βρέθηκαν σε μια καλά οργανωμένη κατάσταση, μέσα σε δύο θερμοκήπια.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν συνολικά 75 δενδρύλλια χασίς σε πλήρη ανάπτυξη, καθώς επίσης πέντε πλαστικά κυπελάκια και 32 κυψελίδες στα οποία ο δράστης φέρεται να είχε σπείρει άγνωστο αριθμό σπόρων κάνναβης και από αυτούς είχαν φυτρώσει 22 φυτά, ενώ βρέθηκαν και έξι εκριζωμένα φυτά κάνναβης. Στην αποθήκη οι αστυνομικοί εντόπισαν και τέσσερις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν αποξηραμένη κάνναβη και φυτικά αποσπάσματα βάρους κάτι παραπάνω απο ένα κιλό.
Ο δράστης είχε δημιουργήσει τα θερμοκήπια κατά τρόπο τέτοιον που τα ελαιόδεντρα γύρω τους παρείχαν φυσική κάλυψη, ενώ είχε δημιουργήσει και τεχνητή κάλυψη απο πλαστικά, λάστιχα, τελάρα και ξερά καλάμια που είε δημιουργήσει ο δράστης για να μη φαίνεται η καλλιέργεια κάθετα σε στοίβες και συστάδες.
Επίσης κατασχέθηκαν μια ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο 48χρονος για τη διάθεση των ναρκωτικών.
Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, διάθεση και κατοχή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών και θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.Πηγή: ilialive.gr
http://troktiko.eu/2013/04/purgos-chasis-thermokhpiou-sthn-murtia-me-103-dentra-2/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...