Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Πυραυλική επίθεση σε ρωσικό αεροπλάνο που πετούσε πάνω από τη Συρία

 Πυραυλική επίθεση σε ρωσικό αεροπλάνο που πετούσε πάνω από τη Συρία
Οργή στη Ρωσία και σκέψεις για αποστολή στρατού στην Συρία Τραγικό λάθος των ισλαμοφασιστών, που μπορεί να τους «κρεμάσει»
Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, επιβατικό αεροσκάφος Ρωσικής εταιρείας με 159 επιβαίνοντες που απογειώθηκε από το Σαρμ Ελ Σειχ της Αιγύπτου με προορισμό την Ρωσία, δέχθηκε πυραυλική επίθεση ενώ πετούσε πάνω από την Συρία!
Όπως κατέθεσαν οι πιλότοι, διέγνωσαν πρώτα μία πολεμική προετοιμασία και έπειτα έγιναν στόχος πυραύλων εδάφους – αέρος, οι οποίοι εξερράγησαν πολύ κοντά στο αεροσκάφος. Εντέλει οι πιλότοι κράτησαν τον έλεγχο και συνέχισαν την πορεία τους χωρίς απώλειες.
Το γεγονός φαίνεται να επιβεβαιώνουν και Συριακές πηγές ενώ το Ρωσικό υπουργείο άμυνας διεμήνυσε ότι θα παρέμβει για να εξιχνιάσει ποιοί έκαναν αυτή την φονική ενέργεια κατά αμάχων.
Από την Δυση δεν έχει βγει ουδεμία ανακοίνωση μέχρι στιγμής, αλλά είναι κοινό μυστικό πως αν αποδειχθεί ότι δράστες ήταν ισλαμιστές, τότε τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο.
Διαβλέπουν μάλιστα για πρώτη φορά ότι η Ρωσία θα επικαλεσθεί το συμβάν για να στείλει ακόμα και στρατιωτικές δυνάμεις (χερσαίες) με σκοπό την σύλληψη των δραστών.
Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.
internet advertising
Πηγή:kostasxan.blogspot.com
http://troktiko.eu/2013/04/purauliki-epithesh-se-rosiko-aeroplano-pou-petouse-pano-apo-th-suria/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...