Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Σπιντάτος ο Internet Explorer με τεχνολογία Google

 Σπιντάτος ο Internet Explorer με τεχνολογία Google
Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι στον Internet Explorer 11 θα εμπεριέχονται πολλές νέες τεχνολογίες οι οποίες θα βοηθούν το πρόγραμμα στο να γίνει πιο σταθερό και πιο γρήγορο σε σχέση με τους προκατόχους του, αλλά σε αυτό το σημείο υπάρχει κάτι το οποίο είναι αρκετά ενδιαφέρον. Όπως αποκάλυψε ο Rafael Rivera στο WithinWindows, ο IE11 θα υποστηρίζει SPDY, ένα πρωτόκολλο που έχει σχεδιαστεί από την Google για να φορτώνει ιστοσελίδες γρηγορότερα.
Ενώ η Microsoft δεν έχει αναφερθεί επίσημα σχετικά με τα Windows Blue ή τον Internet Explorer 11, η ενδεχόμενη ενσωμάτωση του πρωτόκολλου SPDY στην επόμενη έκδοση του προγράμματος περιήγησης θα βοηθήσει στη μείωση του χρόνου φόρτωσης της σελίδας και στη βελτίωση της ταχύτητα στην περιήγηση έως και 64%, όπως λέγεται.
Το SPDY δεν έχει ακόμη εφαρμοστεί στον Internet Explorer 11, έτσι όσοι έχουν την έκδοση των Windows Blue που διέρρευσε πριν από λίγο καιρό δεν θα μπορούν να δοκιμάσουν τη φημολογούμενη εισαγωγή του πρωτοκόλλου, όμως υπάρχουν αρκετές αναφορές επάνω σε αυτό που δείχνουν ότι είναι πολύ πιθανό στην επομένη έκδοση του προγράμματος περιήγησης να υπάρχει η ενσωμάτωση του.
Πηγή: SecNews
http://troktiko.eu/2013/04/spintatos-o-internet-explorer-me-technologia-google/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...