Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Τινάζεται στο αέρα η απορρόφηση των Κυπριακών Τραπεζών από την Πειραιώς!

Η μαύρη τρύπα 3,5 δις ευρώ στη Λαϊκή, οι απαιτήσεις της Λευκωσίας και η σθεναρή άρνηση των βουλευτών να ψηφίσουν την τροπολογία της ντροπής με την οποία χαρίζουν τον φόρο μεταβίβασης των ακινήτων της ΑΤΕ στον Σάλλα, τινάζει στον αέρα την απορρόφηση των υποκαταστημάτων των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα από την Πειραιώς!
LAIKI0001 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τινάζεται στο αέρα η απορρόφηση των Κυπριακών Τραπεζών από την Πειραιώς!
Μετά τις αποκαλύψεις για την τροπολογία – ντροπή που επιχείρησαν να περάσουν χθες από τη βουλή και με την οποία χάριζαν στον Μιχάλη Σάλλα τον φόρο μεταβίβασης που έπρεπε να πληρώσει για τα ακίνητα της ΑΤΕ, οι βουλευτές, παρά τις πιέσεις, αρνήθηκαν να υποκύψουν στις πιέσεις των ηγεσιών τους με αποτέλεσμα να αναγκαστεί η κυβέρνηση να πάρει πίσω άρον-άρον το νομοσχέδιο.
Εκτός από τη χαριστική τροπολογία, η απόσυρση του νομοσχέδιου έχει σχέση και με τις απατήσεις της κυπριακής κυβέρνησης, η οποία διεκδικεί παράλογα ποσά προκειμένου να συμφωνήσει στη μεταβίβαση των υποκαταστημάτων των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα.
Επιπροσθέτως πρόβλημα δημιουργεί και η μαύρη τρύπα 3,5 δισεκατομμυρίων ευρώ που εμφανίζει η Λαϊκή τράπεζα με αποτέλεσμα όλα πλέον να βρίσκονται στον αέρα.

http://troktiko.eu/2013/04/tinazete-ston-aera-i-aporrofisi-ton-kypriakon-trapezon/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...