Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Απογοητευμένος ο Γκροσάν


 Απογοητευμένος ο Γκροσάν
 
Την ώρα που ο Κίμι Ραϊκόνεν βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος των πιλότων ο Ρομάν Γκροσάν δίνει μάχη με το μονοθέσιο του, αφού η καλύτερη θέση που έχει πλασαριστεί είναι η έκτη. Ο Γκροσάν δήλωσε ότι το να μην έχει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο είναι απογοητευτικό, ωστόσο πρόσθεσε πως η ομάδα δουλεύει σκληρά για να λύσει τα προβλήματα της E21.
«Θα έλεγα ψέματα αν ισχυριζόμουν ότι το μονοθέσιο είναι στο επίπεδο απόδοσης που θα ήθελα να είναι. Είναι πολύ απογοητευτικό για έναν πιλότο, γιατί αυτό που θέλει είναι ένα μονοθέσιο το οποίο θα είναι… υπάκουο. Σίγουρα δεν είμαστε η μοναδική ομάδα που αντιμετωπίζει πρόβλημα με το μονοθέσιο της στα πρώτα γκραν πρι της σεζόν. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να βελτιώσουμε την E21», ήταν τα λόγια του πιλότου της Lotus για να συμπληρώσει στη συνέχεια:
«Στο γκραν πρι του Μπαχρέιν θέλω να παλέψω για το βάθρο και να δείξω την ταχύτητα που είχα πέρυσι. Νομίζω ότι είναι το ιδανικό μέρος για να πάρουμε βαθμούς. Ήμασταν γρήγοροι εκεί πέρυσι, συνεπώς δεν υπάρχει λόγια να μην είμαστε και φέτος».
Πηγή: sport-fm.gr
http://troktiko.eu/2013/04/apogohteumenos-o-gkrosan/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...