Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ – Κάνοντας καγιάκ στη… λάβα!


Αψηφώντας την καυτή λάβα, τρεις ατρόμητοι φίλοι από την Βραζιλία, επαγγελματίες του καγιάκ, επισκέφθηκαν το ηφαίστειο Kilauea στη Χαβάη, ένα από τα πιο ενεργά ηφαίστειο στον κόσμο. Ο Πέντρο Ολίβα είχε μάλιστα το θάρρος να κατέβει από το καγιάκ και να εξερευνήσει την περιοχή με τα….
πόδια. Ο κολλητός φίλος του, Stookesberry δήλωσε ότι η βόλτα τηw παρέας ήταν στο πλαίσιο της εκδρομής στα ποτάμια και τους καταρράκτες στη Χαβάη και όχι μόνο. Τις εντυπωσιακές εικόνες κατέγραψε κάμερα και σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο, MSN, το υλικό θα χρησιμοποιηθει για το τελευταίο επεισόδιο του βραζιλιάνικου τηλεοπτικού σόου «Kaiak».
Ο Ολίβια , θέλοντας να «ελέγξει» τη θερμοκρασία της λάβας (700 με 1100 βαθμοί Κελσίου) έβαλε μέσα σε αυτή το κουπί του, το οποίο όπως ήταν φυσικό έλιωσε. Ο ίδιος πάντως, έσπευσε να τονίσει πως τέτοιου είδους αποστολές είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες για το λόγο αυτό δεν θα πρέπει να γίνονται από ερασιτέχνες του καγιάκ.
http://www.trelokouneli.gr/fovero-vinteo-kanontas-kagiak-sti-lava/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...