Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Lotus: Θα παίρναμε τον Vettel, αλλά μόνο αν υπάκουε στα team orders


Australian F1 Grand Prix - Race
Ο Kimi Raikkonen ανήκεις στους καλύτερους και ταχύτερους οδηγούς στον κόσμο. Είναι ξεκάθαρα ο νούμερο ένα οδηγό στη Lotus, κάτι που δικαιολογεί και την δεύτερη θέση που έχει αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα οδηγών, έχοντας 67 βαθμούς, 10 λιγότερους από τον Sebastian Vettel.
Ο Πρόεδρος της Lotus, Eric Boullier, παραδέχεται ότι τον ενδιαφέρουν οι Fernando Alonso, Lewis Hamilton και Sebastian Vettel (κάτι που είναι πολύ λογικό), αλλά λέει ότι για την περίπτωση του Vettel, θα έπρεπε να υπάρχει υπακοή στις εντολές της ομάδας. Ο Γάλλος μίλησε για το ενδιαφέρον της Red Bull για τον Raikkonen, λέγοντας:
Αυτά είναι συνηθισμένα παιχνίδια. Δεν είναι μόνο η Red Bull, αλλά κι άλλες ομάδες ενδιαφέρονται, επίσης. Επίσης, κι εγώ ενδιαφέρομαι για τους Alonso, Hamilton και Vettel. Αλλά, ο Vettel μόνο αν ακολουθούσε τις εντολές μου.
Επιπλέον, ο 39χρονος είπε πως είναι περήφανος που η ομάδα του αποτελεί έναν από τους αντιπάλους του Vettel, ενώ είπε και πως η βρετανική ομάδα δεν έχει οικονομικά προβλήματα, έχει περισσότερα χρήματα από πέρυσι και πως μπορεί να κρατήσει τον “Iceman”, καθώς μπορεί να ικανοποιήσει τις οικονομικές του απαιτήσεις.

[Πηγή: Bild]
http://www.autoblog.gr/2013/04/27/lotus-have-interest-in-vettel-only-if-he-listens-to-team-orders/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...