Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Δημοτικό λαχανόκηπο θα λειτουργήσει ο δήμος Τρίπολης


 Δημοτικό λαχανόκηπο θα λειτουργήσει ο δήμος Τρίπολης
O δήμος Τρίπολης μετά την επιτυχημένη λειτουργία του δημοτικού λαχανόκηπου πέρυσι, αποφάσισε να την επαναλάβει στην περιοχή Αρσενέικα της Τρίπολης και εφέτος. Στον δημοτικό λαχανόκηπο, η καλλιέργεια γίνεται μόνο με βιολογικές μεθόδους και υποχρέωση των καλλιεργητών είναι να παραδίδουν το 10% της παραγωγής τους, στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο. Ο δήμος καλεί τους πολίτες που επιθυμούν να καλλιεργήσουν στο δημοτικό λαχανόκηπο, να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα ως το τέλος Απριλίου, προκειμένου να τους παραχωρηθεί αγροτεμάχιο ως το τέλος του 2013 στη συμβολική τιμή των 30 ευρώ.
Στην απόδοση αγροτεμαχίου για καλλιέργεια, προηγούνται πολίτες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, ενώ εξαιρούνται του συμβολικού τιμήματος πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, ΑΜΕΑ, άνεργοι και άποροι, εφόσον καταθέσουν τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία μαζί με την αίτησή τους, στο τμήμα αγροτικής παραγωγής στο δημαρχείο της οδού Λαγοπάτη ή ηλεκτρονικά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του δήμου Τρίπολης.

http://troktiko.eu/2013/04/dhmotiko-lachanokhpo-tha-leitourgisei-o-dimos-tripolhs/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...