Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Στη φυλακή η πρώην πoρνοστάρ Jenna Jameson!!!

Πίσω από τα κάγκελα πέρασε το Σαββατοκύριακο το πρώην αστέρι της βιομηχανίας αισθησιακών ταινιών, Τζένα Τζέιμσον, αφού συνελήφθη για επίθεση σε μια γυναίκα. Η αστυνομία έδωσε ελάχιστες πληροφορίες για το περιστατικό στη δημοσιότητα, το οποίο συνέβη το βράδυ του Σαββάτου. Η γυναίκα στην οποία επιτέθηκε η Αμερικανίδα πoρνοστάρ, την ακινητοποίησε και κάλεσε την αστυνομία. Η Τζέιμσον γνώριζε το άτομο αυτό, ωστόσο η αστυνομία δεν αποκάλυψε ποια ακριβώς ήταν η σχέση τους.

Όταν η Τζέιμσον αφέθηκε ελεύθερη έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter ότι τη λήστεψε μια «φίλη», η οποία «μπήκε στο σπίτι της και τα πήρε όλα». Μάλιστα, η φίλη στη συνέχεια την κατηγόρησε ότι «της επιτέθηκε».

Η 38χρονη Τζένα Τζέιμσον, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Τζένα Μαρί Μάσολι, αποσύρθηκε από τη βιομηχανία πορνό το 2008. Τα τελευταία χρόνια έχει αφιερωθεί στην ανατροφή των δύο παιδιών της και όταν απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης συνήθως είναι για κάποιο μπλέξιμό της με το νόμο.

 http://www.aniwthoi.net/2013/04/o-jenna-jameson.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...