Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Σεμινάριο με θέμα « Εισαγωγή στην ανάπτυξη εφαρμογών iPhone / iPad »

 Σεμινάριο με θέμα « Εισαγωγή στην ανάπτυξη εφαρμογών iPhone / iPad »
Το Κ.Ε.Κ. Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, σε συνεργασία με την iAppsHellas διοργανώνει σεμινάριο διάρκειας οκτώ ωρών στην ανάπτυξη εφαρμογών για iPhone/iPad.
Έμπειροι εισηγητές θα μοιραστούν τις γνώσεις τους και θα παρουσιάσουν στην πράξη όσα πρέπει να γνωρίζει όποιος θέλει να αναπτύξει τη δική του εφαρμογή.
Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 29 – 30 και 31 Μαρτίου 2013.
Την Παρασκευή 29 Μαρτίου 18:00 – 20:00, θα πραγματοποιηθεί μία εισαγωγική παρουσίαση γνωριμίας με το xCode, την πανίσχυρη και ευέλικτη γλώσσα προγραμματισμού που προσφέρεται δωρεάν από την Apple, για την ανάπτυξη εφαρμογών για το iOS. (συμμετοχή Δωρεάν)
Η εκπαίδευση θα ολοκληρωθεί σε δύο τετράωρα που θα πραγματοποιηθούν στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαρτίου 10:00 – 14:00.
Απευθύνεται: σε όσους έχουν βασικές γνώσεις προγραμματισμού και επιθυμούν να γνωρίσουν τις βασικές αρχές του xCode, κάνοντας τα πρώτα τους βήματα στο θαυμαστό κόσμο της δημιουργίας εφαρμογών για το iOS.
Σκοπός: του Σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να μάθουν να χρησιμοποιούν το xCode και πώς θα μπορέσουν να συνδυάσουν τα εργαλεία που δίνει, ώστε να δημιουργήσουν εφαρμογές για iPad και iPhone, προκειμένου να παρουσιάσουν μια ολοκληρωμένη υλοποίηση.
Θεματικές Ενότητες :
Ημέρα 1η (4 ώρες)
• Γνωριμία με το xCode 4.5, τον Interface Builder, το iPhone Simulator και την Objective – C.
• Προαπαιτούμενα για την δημιουργία μίας εφαρμογής για το iOS, αντικείμενα με κατάσταση και συμπεριφορά.
• Δημιουργία της πρώτης μας εφαρμογής “Hello World” και Single view based εφαρμογής.
• Απλό debugging, συμπεριφορά και μετασχηματισμός αντικειμένων.
• Δημιουργία Tab bar based και Navigation bar based εφαρμογής, Q & A.
Ημέρα 2η (4 ώρες)
• Δημιουργία εφαρμογής με τη χρήση του Storyboard, δημιουργία μιας Universal εφαρμογής και μετατροπή μιας iPhone εφαρμογής σε μια πραγματική Universal.
• Δημιουργία εφαρμογής για το iPhone 5 και εφαρμογής που περιλαμβάνει Table View και Array.
• Γνωριμία με το Apple Developer Program, με το iTunes Connect και με νέες τεχνολογίες – iCloud & Push Notifications.
• Ελεύθερη συζήτηση, Q & A. Εισηγητής:
Ο κος Mακρής Μίλτος, είναι εισηγητής των σεμιναρίων xCode που διοργανώνονται στο iStrorm, το πρώτο Apple Premium Reseller Store στο κέντρο της Αθήνας, σε συνεργασία με το blog iAppsHellas.
Έχει εργάστεί σαν IT Manager σε επιχείρηση με πολλά σημεία λιανικής πώλησης και στην συνέχεια με γνωστό Signular Business Center σαν certified consultant της SingularLogic.
Ταυτόχρονα είναι registered iOS developer εδώ και 4 χρόνια, έχοντας δημιουργήσει εφαρμογές με το δικό του developer account, αλλά και για λογαριασμό τρίτων.
Διάρκεια σεμιναρίου: Εισαγωγική παρουσίαση, Παρασκευή 29 Μαρτίου 18:00 – 20:00. Σεμινάριο, Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαρτίου 10:00 – 14:00.
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα Καστελάκη, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου Κορωναίου 9. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
Κόστος προγράμματος: 80 ευρώ.
Πληροφορίες και αιτήσεις, στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 9, τηλ/νο 2810-302731 κα Έφη Κουτεντάκη koutentaki@katartisi.gr από τις 08:00πμ έως 3:00 μ.μ.
Ιστοσελίδα: www.katartisi.gr
Πηγή: flashnews.gr
 http://troktiko.eu/2013/03/seminario-me-thema-eisagogi-sthn-anaptuxh-efarmogon-iphone-ipad/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...