Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Συνελήφθη αστυνομικός που οδηγούσε αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες!


Ο Ανθυπαστυνόμος, συνελήφθη από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων για πλαστογραφία από κοινού, εκμετάλλευση εμπιστευμένων πραγμάτων και πλημμελή φύλαξη υπηρεσιακού οπλισμού.
Ο 50χρονος Ανθυπαστυνόμος, υπηρετεί σε Υπηρεσία της Λήμνου.



Η δικογραφία περιλαμβάνει, ως συναυτουργό στην πράξη της πλαστογραφίας, ένα 47χρονο Έλληνα, ο οποίος δεν συνελήφθη, καθώς η συμμετοχή του προσδιορίστηκε εκτός των ορίων του αυτοφώρου.

Ειδικότερα, κλιμάκιο της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, που πήγε στη Λήμνο στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών και εξακρίβωσε ότι αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιούσε ο Ανθυπαστυνόμος για τις μετακινήσεις του, είχε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας!
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε παραχωρηθεί, για χρήση στον Ανθυπαστυνόμο, από τον 47χρονο συγκατηγορούμενο του, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης. 

Οι νόμιμα εκδοθείσες πινακίδες κυκλοφορίας δεν βρέθηκαν, ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι οι πλαστές πινακίδες αντιστοιχούν σε άλλο όχημα, (διαφορετικού εργοστασιακού τύπου), ο ιδιοκτήτης του οποίου είχε δηλώσει απώλεια της εμπρόσθιας πινακίδας, το έτος 2009 στη Λιβαδειά Βοιωτίας. 

Όπως επιπλέον εξακριβώθηκε, καταρχήν προανακριτικά και στη συνέχεια από επιτόπια έρευνα - αυτοψία, μέσα στο αυτοκίνητο, ο Ανθυπαστυνόμος είχε αφήσει το υπηρεσιακό του όπλο!

Το αυτοκίνητο ήταν ανασφάλιστο και στην κλειδαριά της μίζας είχε γίνει τροποποίηση, ώστε να ενεργοποιείται με οποιοδήποτε κλειδί. 

Το αυτοκίνητο και οι πινακίδες κυκλοφορίας κατασχέθηκαν ενώ ο αστυνομικός που συνελήφθη, οδηγείται σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών. 

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Ανθυπαστυνόμος τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

 http://www.to-gamato.com/2013/03/blog-post_4643.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...