Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Χρυσόστομος: Με την πρώτη ευκαιρία να φύγουμε από την ευρωζώνη

 Χρυσόστομος: Με την πρώτη ευκαιρία να φύγουμε από την ευρωζώνη
 
Την θέση του για έξοδο από το ευρώ και επιστροφή στη λίρα επανέλαβε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Ο Μακαριότατος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για να μπούμε στο ευρώ θέλαμε μια διαδικασία, για να βγούμε χρειάζεται πάλι μια διαδικασία. Πρέπει προς τα εκεί να τείνουμε και με την πρώτη ευκαιρία να φύγουμε από την ευρωζώνη. Είναι αρκετή η λίρα μας».
Επίσης ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος σημείωσε: «Ο λαός αυτές τις ημέρες ζει τη συμπεριφορά των εταίρων μας στην Ευρώπη και είναι αποφασισμένος να σταθεί στα δικά του πόδια. Εμείς ως Εκκλησία αυτή τη συμβουλή του δίνουμε, ενώ συμπλήρωσε: «Είμαστε αποφασισμένοι ως λαός να σταθούμε στα πόδια μας. Τους ευχαριστούμε πολύ. Δεν θέλουμε τη βοήθειά τους. Θα μελετήσουμε τρόπους για το πώς θα βγούμε από τα αδιέξοδα», ενώ παραπέμποντας στην ολομέλεια της βουλής η οποία συνεδριάζει αυτή τη στιγμή και που κατά πως φαίνεται θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο για το κούρεμα των καταθέσεων σημείωσε πως και η «απόφαση της βουλής θα είναι ένα βροντερό όχι».
Ερωτηθείς για το ποια θα είναι η επόμενη μέρα για την Κύπρο από τη στιγμή που θα καταψηφιστεί το νομοσχέδιο ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος σημείωσε: «Πιστεύω ότι θα είμαστε σε θέση να βρούμε λύση». Αποκάλυψε μάλιστα πως ζήτησε να έχει συνάντηση αύριο το πρωί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και συνέχισε: Η Εκκλησία θα σταθεί δίπλα στην κυβέρνηση. Εχουμε απόψεις τις οποίες θα τις μεταφέρουμε στην κυβέρνηση. Μαζί θα τις μεταφέρουμε στο λαό. Όπως είπα μπορούμε να σταθούμε στις δικές μας δυνάμεις. Θα χρησιμοποιήσουμε τα δικά μας χρήματα.
Τέλος ο Αρχιεπίσκοπος τάχθηκε υπέρ της παραίτησης του υπουργού Οικονομικών δηλώνοντας «σίγουρα θα διευκολύνει διότι θέλουμε άνθρωπο που έχει νεύρο να σταθεί στις δυσκολίες».
Πηγή: capital
http://troktiko.eu/2013/03/chrusostomos-me-thn-proth-eukairia-na-fugoume-apo-thn-eurozonh/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...