Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Με κινητήρες της Ferrari ή της Mercedes από το 2014 η Marussia

Marussia MR02
Από το 2010, όταν και μπήκε στη Formula 1 σαν Virgin, η Marussia προμηθεύεται V8 κινητήρες από την Cosworth, αλλά όλα δείχνουν πως το 2013 θα είναι η τελευταία χρονιά που οι δύο εταιρείες θα συνεργάζονται, καθώς η Cosworth είναι σχεδόν σίγουρο πως θα εγκαταλείψει τη Formula 1. Έτσι, η ρωσική ομάδα θα πρέπει να χρησιμοποιήσει turbo V6 κινητήρες από τις Mercedes-Benz, Ferrari ή Renault, που φαίνεται πως θα είναι οι μοναδικοί προμηθευτές για το 2014.
Ο Andy Webb, Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας, λέει, όμως, πως θα πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα στις Mercedes-Benz και Ferrari, διότι η Renault, που λέγεται ότι έχει συνομιλίες με την Toro Rosso, δε θέλει να έχει πάρα πολλούς πελάτες.
Είναι προφανές ότι, με την αποχώρηση της Cosworth, μπορούμε να επιλέξουμε μεταξύ Ferrari και Mercedes. Θα μιλήσουμε και με τις δύο. Είναι σαφές ότι το κόστος θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας, διότι θα είναι σημαντικό μεγαλύτερο στους νέους κινητήρες. Κι εμείς πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα επιλέξουμε τον σωστό συνεργάτη. Ελπίζω να είμαστε σε θέση ν’ ανακοινώσουμε την απόφασή μας μέσα στον επόμενο μήνα.
Η Marussia, όπως και όλες οι ομάδες, έχουν ξεκινήσει από τώρα τον σχεδιασμό του νέου μονοθεσίου για το 2014, ωστόσο το να γνωρίζεις από την αρχή ποιος θα είναι ο κινητήρας που θα βρίσκεται στο πίσω μέρος είναι πολύ σημαντικό, καθώς όλο το μονοθέσιο θα “χτιστεί” γύρω από τις νέες μονάδες.

[Πηγή: Championat]
http://www.autoblog.gr/2013/03/29/marussia-to-use-mercedes-of-ferrari-turbo-v6-engine/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...