Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Η ΕΡΤ αποφασίζει για την Formula 1 αύριο, 13 Μαρτίου


Αύριο, Τετάρτη 13 Μαρίου η ΕΡΤ αναμένεται να ανακοινώσει το αν θα προβάλει αυτή ή όχι τους αγώνες της Formula 1, οι οποίοι ξεκινούν το ερχόμενο ΠΣΚ στο Albert Park της Αυστραλίας.
formula 1 cameraΤο διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ θα πάρει αύριο την απόφαση, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αυτή είναι “τελειωμένη”, απλά περιμένει το τελικό οκ, από το διοικητικό συμβούλιο της Κρατικής τηλεόρασης, το οποίο είχε πάρει συνεχόμενες αναβολές λόγω της παραίτησης του διευθύνοντος συμβούλου Νίκου Σίμου.
Οι νέες περικοπές στο μπάτζετ της ΕΡΤ και ο χρόνος που επιδίωξε να κερδίσει η δημόσια τηλεόραση για να διαλευκάνει τις προθέσεις της εταιρείας που είχε τα δικαιώματα, ήταν οι βασικοί λόγοι που “φρέναρε” για μεγάλο χρονικό διάστημα το deal.
Η ΕΡΤ θα πάρει τα δικαιώματα των αγώνων για 2 χρόνια, με το κόστος να ανέρχεται στα 2.850.000 ευρώ, χρήματα τα οποία κατά πολύ μεγάλο ποσοστό θα δοθούν από τη διαφημιστική εταιρεία Asset Ogilvy. Το μεγαλύτερο μέρος από αυτά τα χρήματα (2.600.000 ευρώ) είναι σε διαφημιστικό χρόνο της εταιρείας, ενώ τα 250.000 ευρώ σε μετρητά.
Η διαφημιστική εταιρεία θα απορροφήσει το διαφημιστικό της χρόνο σε 3 έτη, δηλαδή το τρέχον, το 2014 και το 2015. Στην περίπτωση που δεν το πράξει εντός της προτεινόμενης 3ετίας δεν θα υπάρχει άλλη υποχρέωση από πλευράς της ΕΡΤ.

http://www.autoblog.gr/2013/03/12/h-ert-apofasizei-gia-thn-formula-1-stis-13-martioy/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...