Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Στα ΑΤΜ η Κύπρος αναστενάζει…

 
 
 Στα ΑΤΜ η Κύπρος αναστενάζει...Μπορεί να είναι άγνωστο τι πορεία θα πάρει η κυπριακή οικονομία και ποιο θα είναι το μέλλον των τραπεζών, η καθημερινότητα των πολιτών στην Κύπρο, ωστόσο έχει ήδη επηρεαστεί.
Οι τράπεζες παραμένουν κλειστές και αναμένεται να ανοίξουν την ερχόμενη Τρίτη. Ήδη, στην αγορά υπάρχουν σοβαρά πρακτικά προβλήματα, που μάλλον δεν θα ξεπεραστούν, αλλά θα επιδεινωθούν τις επόμενες μέρες.
Οι πελάτες των τραπεζών δεν έχουν πλέον πρόσβαση στα χρήματά τους και μπορούν να κάνουν αναλήψεις μόνο από τις αυτόματες ταμειακές μηχανές (ΑΤΜ), Ωστόσο και αυτή η δυνατότητα έχει περιοριστεί, αφού το όριο ανάληψης ανά πελάτη για κάθε 24ωρο είναι τα 500 ευρώ.
Τα χρήματα αυτά μπορούν να καλύψουν καθημερινές τρέχουσες ανάγκες, αλλά δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν πληρωμές λογαριασμών και αγορές για εμπορευόμενους.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα το αντιμετωπίζουν κυρίως οι ηλικιωμένοι, που δεν διαθέτουν τραπεζικούς λογαριασμούς και κάρτες ανάληψης χρημάτων από τα ΑΤΜ. Αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες τους με στερήσεις και με δανεικά, τα οποία και αυτά είναι δύσκολο να εξασφαλιστούν.
Σε πολλά καταστήματα (περίπτερα, σούπερ μάρκετ κλπ) παρατηρούνται σημαντικές ελλείψεις προϊόντων, αφού δεν είναι δυνατόν να υπάρξει τροφοδοσία χωρίς πληρωμή των προμηθευτών.

http://troktiko.eu/2013/03/sta-atm-h-kupros-anastenazei/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...