Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Τι θα γίνει με την ΛΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ;

22/03/2013  [08:21]



Τι θα γίνει με την ΛΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ;Εκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα μεταξύ του Κύπριου προέδρου Νίκου Αναστασιάδη και των αρχηγών των κομμάτων, παρουσία του διοικητή της κεντρικής τράπεζας Πανίκου Δημητριάδη, του υποδιοικητή της Σπύρου Σταυρινάκη καθώς και άλλων στελεχών τραπεζικών ιδρυμάτων.

Σε δηλώσεις του στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πανίκος Δημητριάδης ανέφερε ότι η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου έχει εισηγηθεί την κατεπείγουσα κατάθεση και άμεση ψήφιση σε νόμο από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, νομοθετικού πλαισίου αναφορικά με την εξυγίανση και ανάκαμψη του κυπριακού τραπεζικού συστήματος.

Με τη διαδικασία της εξυγίανσης αποτρέπεται ο κίνδυνος τραπεζικής χρεοκοπίας και προστατεύονται στο σύνολό τους όλες οι ασφαλισμένες καταθέσεις μέχρι του ποσού των 100.000 ευρώ. Παράλληλα, «η εξυγίανση αποτελεί σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της επίτευξης συμφωνίας οικονομικής στήριξης της κυπριακής Δημοκρατίας» με την τρόικα και «δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την παροχή της απαραίτητης ρευστότητας στο κυπριακό τραπεζικό σύστημα».

«Σε διαφορετική περίπτωση, η Λαϊκή Τράπεζα θα οδηγηθεί σε άμεση χρεοκοπία και τερματισμό των εργασιών της με καταστροφικές συνέπειες για τους εργαζομένους, τους καταθέτες στο σύνολό τους, το τραπεζικό μας σύστημα και την οικονομία της χώρας μας», κατέληξε.
 
 http://www.pelop.gr/?page=article&docid=88256

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...