Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013

H Σαουδική Αραβία απειλεί να μπλοκάρει το Skype, το Viber και το WhatsApp


Σύμφωνα με το Alarabiya, η ρυθμιστική αρχή των τηλεπικοινωνιών στην Σαουδική Αραβία απειλεί να μπλοκάρει τις εφαρμογές μηνυμάτων Skype, Viber και WhatsApp, εάν... οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών αποτύχουν να παρακολουθούν τις εφαρμογές. 
Η Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών της Σαουδικής Αραβίας κάλεσε τις εταιρείες τηλεπικοινωνιών να εξετάσουν πιθανούς τρόπους για την εποπτεία ασφαλείας με τις εταιρείες που κατέχουν αυτές τις εφαρμογές. Η επιτροπή έδωσε στις εταιρείες τηλεπικοινωνιών διορία μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας για να απαντήσουν. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η παρακολούθηση των εφαρμογών, η Επιτροπή ανακοίνωσε ότι θα εξετάσει τις διαδικασίες για να τις μπλοκάρει σε όλη την Σαουδική Αραβία. 
Oι online χρήστες της Σαουδικής Αραβίας "κορόιδεψαν" την επιλογής της Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών μέσω Twitter ζητώντας ειρωνικά να κόψουν εντελώς όλο το internet και ότι ο επόμενος στόχος του κυβερνητικού ελέγχου είναι θα είναι το οξυγόνο που αναπνέουμε. 
lifo.gr
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/03/h-skype-viber-whatsapp.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...