Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΠΑΟ: Χαιρέτα μας τον Πλάτανο... 0-1

Αδιόρθωτος απλά! Την ώρα που ο ΟΦΗ έκανε... δώρο στον Παναθηναϊκό τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, δίνοντας την ευκαιρία στους πράσινους να πιάσουν στην 5η θέση τους Γιαννιώτες, εκείνοι το... χαβά τους! Παίζοντας απογοητευτικά ηττήθηκαν με 0-1 από τον... κακό τους δαίμονα φέτος Πλατανιά, που τους έχει αποκλείσει και στο Κύπελλο και βλέπουν τα play off να απομακρύνονται! Το Τριφύλλι έχει δίκιο να διαμαρτύρεται για μια περίπτωση πέναλτι, σε χέρι του Ποτουρίδη στο 22ο λεπτό, ωστόσο δεν ήταν αυτό που έπρεπε για να πάρει τη νίκη. Πολλές τελικές, αλλά ελάχιστες επί της ουσίας ευκαιρίες για γκολ. Γιούχες στο φινάλε...
Με Τοτσέ στην κορυφή
Στο δίλημμα Τοτσέ ή Φιγκερόα, ο Φάμπρι επέλεξε τον Ισπανό για την κορυφή της επίθεσης στο 4-2-3-1 του Τριφυλλιού με τους υπόλοιπους δέκα να είναι οι αναμενόμενοι. Ο Καρνέζης στο τέρμα, με τους Σπυρόπουλο, Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλο, Μαρίνο από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα, τους Βιτόλο, Ζέκα αμυντικά χαφ, τον Εσπάρθα στο δεξί "φτερό", τον Μαυρία στο αριστερό και τον Καζιγιάμα σε ελεύθερο ρόλο.

Ο Ναζλίδης πάγωσε το ΟΑΚΑ
Μόλις στο 4ο λεπτό ο Ναζλίδης "πάγωσε" το ΟΑΚΑ. Ο επιθετικός του Πλατανιά μπήκε ολομόναχος στην περιοχή και αξιοποίησε την σέντρα του Κανακούδη, στέλνοντας με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά την μπάλα στην αριστερή γωνία του Καρνέζη που αιφνιδιάστηκε! Ο ίδιος παίκτης μάλιστα, στο 11ο λεπτό βρέθηκε και πάλι σε πλεονεκτική θέση, αλλά σούταρε άουτ.

Δεν έδωσε πέναλτι ο Τριτσώνης
Μετά το πρώτο τέταρτο οι πράσινοι άρχισαν να ξεπερνούν το σοκ του γρήγορου τέρματος από τον Πλατανιά και έκλεισαν στα καρέ τους τους Χανιώτες, ωστόσο υστερούσαν στην τελική ενέργεια. Παρόλα αυτά είχαν 3-4 καλές φάσεις μπροστά στα καρέ του Κηπουρού, ενώ διαμαρτύρονται -δικαίως, όπως φάνηκε και στο ριπλέι- για πέναλτι σε χέρι-απόκρουση του Ποτουρίδη εντός περιοχής σε σέντρα του Ζέκα, αλλά ο Τριτσώνης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι...

Πίεση χωρίς αντίκρισμα
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Φάμπρι προχώρησε σε διπλή αλλαγή, βάζοντας μέσα Φιγκερόα και Κουίνσι, αντί των Τοτσέ και Εσπάρθα. Το σκηνικό δεν άλλαξε. Το Τριφύλλι πίεζε τους Χανιώτες, είχε αρκετές προσπάθειες προς την εστία του Κηπουρού, αλλά δεν μπορούσε να σκοράρει, την ώρα που ο Πλατανιάς "έπαιζε" με τον χρόνο ροκανίζοντας τα λεπτά και πατώντας στο υπέρ του 0-1. Στο 82' η καλύτερη ευκαιρία του ΠΑΟ, σε σουτ του Κουίνσι που έδιωξε με τα πόδια ο Κηπουρός, με τον Πλατανιά να "απαντάει" στο επόμενο λεπτό με φάουλ του Ποτουρίδη που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Καρνέζης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/Article/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...