Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Aυτή είναι η άτυχη 25χρονη που σκοτώθηκε από τα πυρά των κακοποιών

Ayti einai i atyxi 25xroni pou skotothike apo ta pyra ton kakopoion 1 315x236 250x180 Aυτή είναι η άτυχη 25χρονη που σκοτώθηκε από τα πυρά των κακοποιώνΣτις καταθέσεις των υπαλλήλων και πελατών της ταβέρνας «Μπάμπης» στα Παλαιοκούνδουρα, στηρίζουν τις ελπίδες τους οι αστυνομικοί για να αναγνωρίσουν τους τρεις βαριά οπλισμένους και ιδιαίτερα επικίνδυνους κακοποιούς με τους οποίους αντάλλαξαν πυρά στην περιοχή των Ισθμίων με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 25χρονης οδηγού.
Με τις ως τώρα εκτιμήσεις, αν δεν πρόκειται για κάποιους από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, τότε πρόκειται για μέλη της σπείρας που επί σχεδόν ένα χρόνο ληστεύουν σε ταβέρνες και εστιατόρια στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας και της Αττικής. Έτσι έκαναν και στις 9 το βράδυ της Παρασκευής, όταν εισέβαλαν με δύο πολεμικά τυφέκια «Καλάσνικοφ» στην ταβέρνα, στο 37ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Αθηνών- Θηβών. Ακινητοποίησαν και λήστεψαν τους ιδιοκτήτες και τους πελάτες από τους οποίους πήραν ακόμη και τις βέρες που φορούσαν!
Στη συνέχεια διέφυγαν με το μαύρο τζιπ μάρκας Subaru Forester με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΟ 1394του ιδιοκτήτη της ταβέρνας, από τον οποίο άρπαξαν τα κλειδιά. Τα στοιχεία του έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία αναζητώντας πληροφορίες. Το πόσο αποφασισμένοι ήταν να σκοτώσουν, φαίνεται από το γεγονός ότι ενώ οι αστυνομικοί τους είχαν εντοπίσει στο ύψος της Κινέτας, σταμάτησαν στα Ίσθμια και έστησαν ενέδρα περιμένοντας να πλησιάσουν για να τους «γαζώσουν» με τις σφαίρες από τα «Καλάσνικοφ»!

Η άτυχη νεαρή γυναίκα που περνούσε συμπτωματικά από την περιοχή, βρέθηκε ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά. Μια σφαίρα διαπέρασε από το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε και τη χτύπησε στην πλάτη. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου όμως υπέκυψε στις 3 τα ξημερώματα… Σύμφωνα με την Αστυνομία, η γυναίκα τραυματίστηκε από τα πυρά των ληστών. Ωστόσο, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. διέταξε να γίνει βαλλιστική εξέταση στα όπλα των αστυνομικών που συμμετείχαν στην καταδίωξη.

πηγή φωτογραφίας: Mega Channel
15 Aυτή είναι η άτυχη 25χρονη που σκοτώθηκε από τα πυρά των κακοποιών
http://troktiko.eu/2013/03/a

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...