Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Φοιτήτρια αμοίβεται με 750 ευρώ την εβδομάδα για τις... πατούσες της!

Οι πατούσες μιας 19χρονης κοπέλας, είναι ο λόγος που εκείνη αμείβεται με 750 ευρώ την εβδομάδα και καταφέρνει να πληρώνει τα δίδακτρα των σπουδών της.

Πως; Δουλεύοντας σε οίκο ανοχής ως «πόρνη ποδιών»!

Η Ολίβια, η οποία δεν αποκάλυψε το πλήρες όνομά της, μιλώντας στη New York Post, δήλωσε πως έκανε τα πρώτα της βήματα στο «φετίχ των ποδιών», όταν βρήκε μια αγγελία σε εφημερίδα της πόλης, που ζητούσε «κορίτσια με όμορφα πόδια και πατούσες». Εκείνη, αρχικά σκέφτηκε πως πρόκειται για αγγελία αναζήτησης μοντέλων, αλλά όταν πήγε στο ραντεβού για τη συνέντευξη, κατάλαβε πως τα πράγματα ήταν πολύ πιο διαφορετικά από αυτό που είχε φανταστεί, αναφέρει το koolnews.

Η «συνέντευξη» έγινε σε ένα υπερπολυτελές πορνείο στο κέντρο της πόλης, και της ζητήθηκε να έχει συναντήσεις με άντρες που θα της χαϊδεύουν και θα της γλύφουν τα πόδια. Η αμοιβή της, δε, για τις υπηρεσίες της αυτές, θα αγγίζουν τα 20 ευρώ ανά δεκάλεπτο. Όμως, το αφεντικό, πριν της δώσει τη δουλειά, της... εξέτασε τα πόδια για να δει αν είναι, όντως, ωραία και αν θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών.
Η Ολίβια, αρχικά σοκαρίστηκε, αλλά όπως η ίδια δηλώνει, ήταν απένταρη και ζούσε μόνη στη Νέα Υόρκη, ενώ σπούδαζε σε κολέγιο. Έτσι, δεν μπορούσε να αρνηθεί αυτή την τόσο δελεαστική πρόταση.

Κατά τη διάρκεια των «συνεδριών», εκείνη έχει την υποχρέωση να κάνει μασάζ στα πόδια των πελατών της. Στη συνέχεια, οι ρόλοι αντιστρέφονται και οι πελάτες της, έχουν το δικαίωμα να τρίψουν τις πατούσες της 19χρονης, να τους κάνουν μασάζ, αλλά ακόμα και να επιδοθούν σε ποδολαγνία.
Όπως ήταν λογικό, στην πρώτη της συνεδρία, αυτή η διαδικασία της φάνηκε πολύ περίεργη, αλλά παραδέχεται πως όλοι οι πελάτες είναι ιδιαίτερα ευγενικοί μαζί της. 'Έτσι, η Ολίβια, δεν σκέφτεται να εγκαταλείψει τη θέση της, αφού με μόλις λίγες ώρες δουλειάς την εβδομάδα, μπορεί να βγάζει ένα υψηλότατο μισθό!
 
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/03/750_13.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...