Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Ταϊλάνδη: Βίαζε κατ” επανάληψη υπάλληλό του


 
Καταδίκη μισού αιώνα σε ιδιοκτήτη επιχείρησης στην Ταϊλάνδη. Βίαζε επί χρόνια την υπάλληλό του
 
Το ποινικό δικαστήριο της Μπανγκόκ στην Ταϊλάνδη καταδίκασε σε 50 χρόνια κάθειρξη έναν άντρα ιδιοκτήτη επιχείρησης, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τους πολλαπλούς βιασμούς μιας υπαλλήλου του και την διαπόμπευσή της μέσω της δημοσιοποίησης στο διαδίκτυο βίντεο από τις επιθέσεις κακοποίησης.
Όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο 37χρονος Σουραχάι Βιβαντανασάρτ, κρίθηκε ένοχος για την κατ” επανάληψη σεξουαλική κακοποίηση μιας εργαζόμενης γυναίκας, την οποία απειλούσε και εκβίαζε με δημοσιοποίηση βίντεο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η εφημερίδα Bangkok Post το βίντεο με την κακοποίηση κυκλοφόρησε τελικά στο διαδίκτυο στις 20 Αυγούστου του 2008, αφότου το θύμα είχε παραιτηθεί από την εταιρεία του Σουραχάι.
Ο ίδιος άντρας είχε καταδικαστεί και πάλι σε εξαετή ποινή φυλάκισης για ένοπλη επίθεση σε ένα αστυνομικό τμήμα της Μπανγκόκ το 1997.

http://www.trelokouneli.gr/ta-landh-biaze-kat-epanalhpsh-upallhlo-tou/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...